x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Două zile la rând, byron cântă în Centrul Vechi

Două zile la rând, byron cântă în Centrul Vechi

de Alex Revenco    |    19 Feb 2014   •   21:06
Două zile la rând, byron cântă în Centrul Vechi
Sursa foto: Laszlo Demeter

După cum s-a anunţat, grupul byron a compus muzica serialului original HBO, “Rămâi cu mine”. Coloana sonoră a serialului a fost 'strânsă' într-un album, intitulat 'Melancolic'.

Primul concert de prezentare a albumului va avea loc vineri, 21 februarie, în clubul The Tube, Lipscani 30- 34, cu cei din trupa Vienna In Love, invitaţi speciali.

În urma cererii foarte mari de bilete şi epuizarea celor din The Tube, sâmbătă, 22 februarie în Studio Hermes (Şelari nr. 16), trupa byron va sustine un al doilea concert de prezentare a albumului “Melancolic”, avându-i şi de această dată invitaţi pe englezii din Vienna In Love.

Ambele evenimente încep la ora 22.00, intrarea este 35 de lei iar biletele se găsesc în reţeaua magazinelor Diverta. Înregistrările pieselor ce apar pe coloana sonoră a serialului “Rămâi cu mine” au început în luna august 2013 şi s-au desfăşurat la Bucuresti în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron a colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs, cel care a coordonat muzica de film şi pentru producţiile “The Butterfly Effect 3”, “California Dreaming” sau documentarul “Born and Bred”.

byron, care va evolua în formula standard (Dan Byron – voce, chitară, flaut, 6fingers – clape, chitară, voce, Laszlo Demeter – bass, Dan Georgescu – tobe) are la activ patru albume- Forbidden Drama (2007), A Kind of Alchemy (2009), Perfect (2011), 30 Seconds of Fame (2013) şi două DVD- uri, Acoustic Drama (2008) şi Live Underground (2012). A susţinut nenumărate concerte în ţară şi străinătate.

Vienna In Love este o trupă din Londra, “cu rădăcini atât în rockul clasic cat şi în cel modern, cu influenţe de la U2, The Cure, Placebo sau The Killers”. În decembrie 2013 a apărut albumul de debut, “A Modern British Icon”.



×
Subiecte în articol: byron