x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Dragoş Chircu, în deschidere la David Bisbal

Dragoş Chircu, în deschidere la David Bisbal

de Dana Andronie    |    03 Apr 2012   •   12:26
Dragoş Chircu, în deschidere la David Bisbal

Idolul muzicii latino-pop, David Bisbal, impreuna cu formatia sa de instrumentisti, a pregatit un show live exploziv. Senzualul artist a devenit celebru dupa ce a concurat intr-o competitie televizata spaniola, “Operación Triunfo'. In deschiderea concertului lui David Bisbal va canta Dragos Chircu (foto), vocea care s-a facut remarcata tot intr-un show televizat asemanator cu cel spaniol. Culmea, atat Dragos, cat si David au iesit pe locul doi in concurs... Dupa zece ani, avand peste 5 milioane de discuri vandute, 500 de concerte sustinute in intreaga lume si mai mult de 50 de premii internationale, plus Discurile de Platina si de Aur, un Latin Grammy si mai multe Billboard Latino, David Bisbal a ajuns un icon al muzicii latino-pop. Iar Dragos Chircu, care a uimit Romania cu talentul sau, este un admirator al lui Bisbal. “Pe David l-am descoperit in 2005, cand cautam pe net artisti care sa-mi fie mentori in definirea mea ca artist. Destinul mi-a zambit in 2008, cand am avut sansa sa-l cunosc personal, cu ocazia primului sau concert din Romania. Mi-am zis atunci, in gand: «Intr-o zi am sa cant cu tine pe aceeasi scena!», dar m-am apostrofat, imediat, pentru visul obraznic. Si iata, ziua aceea a venit. Ii datorez modelarea mea ca artist, desi el nu stie asta.' Dragos Chircu va sustine impreuna cu bandul sau un show live, pe masura evenimentului din 22 aprilie. Artistul roman a pregatit si o surpriza: un duet cu un invitat special. Nu ratati evenimentul latino al anului in Romania!

Crazy Salsa Fest, a treia editie!

Ciprian Broasca (foto), presedintele Clubului Sportiv Noua Generatie, va transforma Mangalia intr-un maraton al dansului, in perioada 27 si 29 aprilie. Cea de-a treia editie Crazy Salsa Fest se desfasoara la Hotel Paradiso si isi propune sa sprijine doua cazuri sociale: Medeea Raluca Motoc, in varsta de 11 ani, care sufera de luxatie congenitala sold stang, scurtime membru pelvian stang 6 cm, redoare fixor conductie si TBC osos la coloana, si Daniel Ciocan, in varsta de 13 ani, care sufera de o boala de inima.

Cele trei zile de festival vor fi asezonate cu incitante cursuri de dans sustinute de instructori renumiti din tara si strainatate, dar si cu etica dansului predata de Felix Crainicu, care de altfel isi va lansa si cartea “Eticheta in dansul social'. Nu vor lipsi nici spectacole incendiare oferite atat de copii, cat si de adultii de specialitate.

Acest festival este apolitic si reuseste sa stranga in Mangalia, dar si in statiunile din jur, turisti romani si straini. Crazy Salsa Fest nu s-ar fi realizat daca n-ar fi fost oameni sufletisti (se poate citi eroi), precum Ciprian Broasca sau artisti de salsa voluntari, care se lupta pana in panzele albe pentru a realiza o minune care tine trei zile in Mangalia.

×