x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Dragoş Chircu. Vocea lui a îmblânzit toată lumea din club. Părea mai frumoasă, mai bună...

Dragoş Chircu. Vocea lui a îmblânzit toată lumea din club. Părea mai frumoasă, mai bună...

de Dana Andronie    |    16 Feb 2012   •   21:00
Dragoş Chircu. Vocea lui a îmblânzit toată lumea din club. Părea mai frumoasă, mai bună...

L-am remarcat din cei peste 300 de tineri care stateau la rand sa se caute de talent pentru a obtine o cariera muzicala. Am simtit, ca toti ceilalti care faceau parte din juriul preselectiei, ca Dragos Chircu are potential, imediat ce a scos primele sunete. Desigur, a fost acceptat in Compania de Artisti.

Si da-i si lupta, mii de ore de studiu pana cand amatorul devorat de pasiunea de a canta a devenit artist cu acte-n regula. "Cand am inceput cursurile Companiei am venit pregatit pentru o scoala de muzica, dar dupa ce am luat parte la cateva ore am realizat ca nu era ceea ce ma asteptam – spune Dragos Chircu. Si asta pentru ca de la scoala imi placea sa chiulesc, iar aici abia asteptam sa vin, devenind putin cate putin dependent de atmosfera si de oamenii care ma inconjurau. Nu ma gandesc la Compania de Artisti ca la o scoala de muzica, ci ca la o a doua familie. Este locul unde toti te sprijina in tot ceea ce faci, chiar daca reusesti sau nu ceea ce ti-ai pus in cap. Cea mai buna parte este ca studiul se face cu placere si nu simti presiunea muncii, desi la sfarsitul zilei simti acea epuizare placuta. Si intelegi ca astazi ai mai slefuit un pic din artistul ce urmeaza sa se contureze."

PromoTia 10 a Companiei de ArtiSti. Intr-adevar, pentru artistul Dragos Chircu, asa cum este el contu­rat acum, toata vina o poarta Dana Do­rian, un pedagog extraordinar, din ma­na careia ies "talente-diamant" de sute de carate. Pe 25 si 26 februa­rie, Dorian organizeaza a zecea prese­lec­tie pentru Compania sa de Artisti. Iata cum suna anuntul: "Vrei sa faci parte din echipa noastra? Vrei sa inveti tot ce iti trebuie sa fii artist? Compania de Artisti deschide o noua promotie in luna februarie. Daca crezi ca ai tot ce iti trebuie si vrei sa te ala­turi noua, inscrie-te folosind for­mu­­larul de pe www.compania­de­ar­tisti.ro ... Noi te ascultam si-ti raspundem daca deja poti incepe sa te lauzi ca faci parte din Promotia 10 a Companiei de Artisti. Suntem un grup de profesionisti care credem cu tarie ca talentul este extrem de important in orice meserie, cu atat mai mult intr-una care se bazeaza pe creatie. Credem cu tarie ca stu­diul este obligatoriu pentru a onora talentul nativ si pentru a avea succesul dorit. Credem ca profesionalismul devanseaza amatorismul. Daca ai talent si ambitie, atunci esti mai aproape decat iti poti imagina de a-ti atinge visul. Folosind o metoda unica de dezvoltare vocala, noi iti oferim, in Modulul de Canto, cursuri de: pre­ga­tire vocala, improvizatie teatrala, improvizatie muzicala, teorie muzicala, miscare scenica, simulari de interviuri cu presa si oportunitatea de a avea propriul tau concert. Tu vino doar cu talentul si determinarea. De restul ne ocupam noi'.

Merita sa va lasati pe mana Danei Dorian. Am vazut ce a facut din Dragos Chircu. De curand l-am urmarit, intr-un concert, in Aida Pub. A fost superb. S-a plimbat impecabil pe portativ, mi-a daruit o stare de bine care mi-a bucurat sufletul. Vocea sa a imblanzit toata lumea din club... Parea mai frumoasa, mai buna. Muzi­ca lui Dragos Chircu mi-a dat aripi sa zbor, sa uit de problemele cotidiene uracioase...

×
Subiecte în articol: dragoş chircu