x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Drake, extrem de încântat că Adele s-a aflat în public la unul dintre concertele sale

Drake, extrem de încântat că Adele s-a aflat în public la unul dintre concertele sale

13 Oct 2018   •   21:00
Drake, extrem de încântat că Adele s-a aflat în public la unul dintre concertele sale
Sursa foto: George Pimentel/Getty Images for Virginia Black

Rapperul canadian Drake s-a declarat extrem de impresionat când a aflat că Adele a participat la un concert al său din SUA şi a avut cuvinte de laudă pentru prestaţia sa, informează Press Association. 

Cântăreaţa şi compozitoarea britanică s-a aflat în public la un show al rapper-ului din Los Angeles fără ştirea acestuia. 

Referindu-se la Drake cu porecla sub care este cunoscut ("Champagne Papi"), Adele a scris pe Twitter: "Oiii Champagne Papi mi-a făcut mintea să explodeze în seara asta! Cea mai bună producţie pe care am văzut-o vreodată (...) şi unul dintre show-urile mele preferate din toate timpurile. Iubire imensă". 

"O iubesc pe această femeie şi ea a venit la spectacol", a reacţionat Drake pe Instagram. "Mulţumesc lui Dumnezeu că nu mi-a spus nimeni, pentru că aş fi fost şocat", a adăugat el. 

Perechea a mai schimbat în trecut amabilităţi pe social media, aşa că fanii şi-au reînnoit apelurile în care le solicită celor două vedete să ia în considerare o colaborare. 

De altfel, în 2015, Adele şi-a exprimat dorinţa de a lucra cu Drake pentru un remix al hit-ului acestuia "Hotline Bling" şi a mărturisit totodată că şi-a cumpărat haina pe care rapperul o purta în videoclipul melodiei. 

Drake a răspuns ulterior solicitării lui Adele, declarându-le reporterilor din Toronto: "Aş face orice cu Adele".AGERPRES

×
Subiecte în articol: drake