x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica După Berlin, Nana cântă la Bucureşti

După Berlin, Nana cântă la Bucureşti

de Alex Revenco    |    24 Noi 2011   •   21:00

Dupa cativa ani de absenta de pe scena muzicala internationala, Nana Mouskouri revine la inceputul acestei ierni cu doua concerte live in Europa: primul la Berlin si cel de-al doilea la Bucuresti, programat pentru 4 decembrie la Sala Palatului. E clar ca romanii sunt nerabdatori s-o asculte, in premiera (dar si, foarte probabil, pentru ultima oara) pe Nana, categoria biletelor de 100 de lei fiind vanduta de saptamana trecuta. Nici la celelalte categorii nu mai sunt foarte multe bilete.

Cum indragita artista are fani peste tot in lume, si admiratorii din Europa comanda bilete pentru concertul din Romania, alte doua categorii – VIP (500 de lei) si categoria 1 (400 de lei) au fost vandute aproape in totalitate. Cu o cariera de peste cinci decenii, Nana Mouskouri este una dintre putinele cantarete care a inregistrat melodii in 15 limbi diferite, cele mai numeroase fiind in franceza, engleza si greaca. Artista a avut, de-a lungul anilor, colaborari cu Elvis Presley, Mireille Mathieu, Julio Iglesias, Demis Roussos, Gheorghe Zamfir si multi altii. Acompaniata de orchestra, Nana Mouskouri va face la Bucuresti o selectie dintre nenumaratele ei hituri, precum 'Amazing Grace', 'Only Love' sau 'I Have A Dream'.

Concertul de la Sala Palatului, organizat de Project Events in cola­borare cu European Event Service, va incepe la ora 20:00. Mai mult ca sigur ca Nana Mouskouri va prezenta in program si cateva piese nou-noute, extrase de pe 'Nana and friends: rendez-vous', noul album fiind lansat la inceputul acestei saptamani, la casa de discuri Mercury France. Este o colectie compusa din cincisprezece piese, unele dintre cel mai cunoscute ale Nanei Mouskouri, inregistrate alaturi de mari nume ale scenei din Franta, dar si ale scenei internationale, precum: Lara Fabian, Julio Iglesias, actorul Alain Delon, Joan Baez si multi altii, printre care si fiica Nanei – Lenou.

Artista, deseori numita 'cea mai de succes cantareata din Europa', si-a lansat noul album la numai cateva saptamani de la lansarea unui alt album cu duete, inregistrat impreuna cu mari voci ale Greciei, printre care Haris si Elena Paparizou. Aceste doua noi discuri se adauga celor peste 450 de albume lansate de artista! Pentru concertul sustinut de Nana Mouskouri si orchestra sa la Bucuresti, preturile biletelor sunt urmatoarele: 500 de lei (categoria VIP), 400 de lei (categoria 1), 300 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4). Cei care inca nu si-au luat bilete la spectacolul Nanei Mouskouri inca o mai pot face de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, ma­gazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1. Cei care doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro si MYTICKET.RO.

×
Subiecte în articol: muzica