x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Elefanţii lansează albumul de debut

Elefanţii lansează albumul de debut

de Alex Revenco    |    15 Oct 2010   •   00:00
Elefanţii lansează albumul de debut
Sursa foto: Dan Vazentan/

În această seară, la ora 22:00, Kulturhaus Bukarest găzduieşte lansarea primului album Les Elephants Bizarres, numit "Hel­lo!". Discul conţine zece piese, iar primul single este "Hello, Says the Devil", care are şi videoclip.

Basistul; Mihai Marin a spus: "Piesele nu vor suna aşa cum le cântăm live, sunt prelucrate, pentru că ne dorim să «atingă» un pu­blic cât mai numeros. În plus, am insistat foarte mult pe calitate. Ne-a luat mai mult să producem albumul decât să-l înregistrăm, pentru că noi consi­derăm că asta lispeşte multor trupe underground, un sunet competitiv cu cel al albumelor mainstream".

În plus, fanii trupei vor descoperi că fiecare piesă de pe "Hello" a fost gândită ca un single, având un sound ce îmbină elemente punk, funk şi pop. Rezultatul este, după cum declară elefanţii, "o muzică veselă, concepută să distreze publicul la concerte". Albumul "Hello" este un material 100% independent, produs de componenţii trupei, ce va fi distribuit de A&A Records.

După recitalurile din această vară, de la Exit Festival (Serbia), Ciuc Summer Fest şi Padina Fest, elefanţii încep un turneu în ţară, ca să spună "Hello" fanilor din Cluj, Timişoara, Braşov, Sibiu, Galaţi, Constanţa şi Iaşi.

×
Subiecte în articol: muzica