x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Elton John va da mai puţine concerte pentru a sta mai mult timp cu familia sa

Elton John va da mai puţine concerte pentru a sta mai mult timp cu familia sa

21 Ian 2016   •   16:38
Elton John va da mai puţine concerte pentru a sta mai mult timp cu familia sa
Sursa foto: Ernst Vikne - evikne@mac.com

Muzicianul Elton John a anunţat că va da "mai puţine concerte pe viitor" pentru a dedica mai mult timp celor doi copii pe care i-a adoptat împreună cu soţul său, David Furnish, transmite EFE joi, citând declaraţii făcute în ajun de celebrul muzician la BBC Radio 4.

Aflat într-un turneu de promovare a celui de-al 33-lea album al său, "Wonderful Crazy Night", el are programate pentru următoarele 12 luni apariţii pe scene din Marea Britanie, Franţa, Germania, Israel, Norvegia, Danemarca, Portugalia, Cehia, Polonia, Italia şi SUA.

În acest context, artistul de 68 de ani a mărturisit că nu-i place să stea despărţit prea mult de băieţii lui, Zachary, de cinci ani, şi Elijah, de trei ani.

Cu toate că sunt deja la grădiniţă, cei mici îşi vor însoţi ilustrul tată în deplasările de la Toronto, Los Angeles, New York şi Las Vegas, având în vedere că "le place să călătorească şi au făcut acest lucru încă de la cea mai fragedă vârstă", după cum a explicat sir Elton John.


"Timp de cinci săptămâni voi fi în diferite locuri din Japonia şi Australia şi îmi va fi foarte greu pentru că niciodată nu am mai stat departe de copiii mei atât de mult timp. Şi niciodată nu voi mai pleca aşa mult de lângă ei", a afirmat interpretul.

Din fericire, el va fi liniştit în această perioadă întrucât soţul lui, cineastul canadian David Furnish, se va ocupa de fiii lor şi " le va citi în fiecare seară câte o poveste la ora şase şi jumătate", a mai spus Elton John.

×
Subiecte în articol: elton john