x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Enrique Iglesias s-a rănit în timpul concertului din Mexic (VIDEO)

Enrique Iglesias s-a rănit în timpul concertului din Mexic (VIDEO)

01 Iun 2015   •   11:36
Enrique Iglesias s-a rănit în timpul concertului din Mexic (VIDEO)

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias s-a rănit la mână sâmbătă seară în timpul unui concert, susţinut într-un oraş din nordul Mexicului, încercând să apuce o dronă care filma spectacolul, scrie media locală, citată de DPA şi AP.

Pe scena concertului, susţinut în Tijuana, Enrique Iglesias a încercat să prindă o dronă pentru a filma mulţimea dintr-un anumit unghi, însă s-a tăiat la câteva degete şi a părăsit scena pentru a fi bandajat. Artistul s-a întors şi a continuat concertul pentru încă 30 de minute, cu toate că sângerarea de la mână nu se oprise, iar bandajul se îmbibase cu sânge.

Spectatorii prezenţi la concertul din Plaza de Toros de Playa au postat fotografii pe reţelele de socializare cu artistul având bandajul plin de sânge şi pătat de sânge şi pe tricou.

Cei din stafful artistului i-au recomandat acestuia să pună capăt concertului, însă Iglesias a mai continuat încă jumătate de oră după ce fusese bandajat, după concert a fost transferat la aeroport şi a luat un avion spre Los Angeles pentru a fi consultat de un medic specialist, potrivit reprezentanţilor starului spaniol.

Aproximativ 12.000 de fani au luat parte la concertul lui Iglesias din Tijuana, parte a turneului 'Sex and Love World Tour', a cărui reprezentaţie următoare va fi în Mexico City, în luna iulie.




×
Subiecte în articol: enrique iglesias ranit