x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Enrique Iglesias şi-a lansat noul single "Asi es la vida"

Enrique Iglesias şi-a lansat noul single "Asi es la vida"

de Redacția Jurnalul    |    30 Sep 2023   •   07:20
Enrique Iglesias şi-a lansat noul single "Asi es la vida"

Cântăreţul Enrique Iglesias a lansat joi noul său single, "Asi es la vida" (Aşa e viaţa), o bachata în colaborare cu artista şi compozitoarea argentiniană Maria Becerra, o piesă tropicală care marchează "revenirea triumfală" a spaniolului, a anunţat casa sa de discuri într-un comunicat, transmite EFE.

Este prima colaborare a lui Iglesias cu vedeta argentiniană "după un an şi jumătate fără muzică nouă" şi coincide cu turneul "The Trilogy Tour", pe care îl va face în această toamnă împreună cu Ricky Martin şi Pitbull în 19 oraşe nord-americane.

"Asi es la vida" este primul single extras de pe aşteptatul său album Enrique Final Vol. 2.


"Bachata este un ritm care mi-a cucerit inima din momentul în care l-am ascultat. Sunt încântat să mă întorc la acest gen puternic, de data aceasta însoţit de marele talent al Mariei, care este unică", a declarat cântăreţul în comunicat.

Cu "prospeţimea şi talentul" lui Becerra, Enrique "reinventează bachata, îi celebrează esenţa şi o amestecă cu influenţe contemporane", a precizat Sony Music.

Produs de Carlos Paucar şi masterizat de Randy Merrill, "Asi es la vida" este primul single extras de pe albumul menţionat şi este însoţit de un videoclip creat ca un "omagiu adus intensităţii iubirii în vremuri tumultoase".

Printr-o serie de scene, videoclipul cu Enrique şi Maria ne poartă în situaţii în care "diverse cupluri se confruntă cu pericole şi provocări, dar dragostea şi pasiunea sunt nucleul central", perseverează "în vremuri potrivnice" şi le depăşesc.

Iglesias este finalist la ediţia Latin Billboard 2023 în categoria "Artistul pop latin al anului", premiile urmând a fi decernate pe 5 octombrie la Miami, se mai arată în comunicat.

Turneul "Trilogy Tour", produs de promotorul Live Nation, va începe pe 14 octombrie la Capital One Arena din Washington şi va trece prin Toronto, Montreal, Boston, New York, Brooklyn, Chicago, Detroit, Orlando, Miami, Dallas, Houston, San Antonio, Las Vegas, Phoenix, Los Angeles, San Jose şi Seattle, înainte de a se încheia la Rogers Arena din Vancouver, pe 10 decembrie.

Enrique Iglesias a vândut peste 180 de milioane de albume în întreaga lume, a lansat 11 albume de studio şi a plasat 154 de single-uri pe locul întâi în topurile Billboard şi un total de 27 de single-uri pe prima poziţie în topul Billboard Hot Latin Songs. 

×
Subiecte în articol: enrique iglesias Asi es la vida