x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica EUROPAfest 2010 − peste 20 de trupe, peste 200 de artişti

EUROPAfest 2010 − peste 20 de trupe, peste 200 de artişti

de Catalina Iancu    |    17 Mar 2010   •   00:00

Muzică live, artişti recunoscuţi - peste 20 de trupe şi peste 200 de muzicieni din întreaga lume - toate acestea se vor regăsi la EUROPAfest 2010. Evenimentul se va desfăşura în perioada 7-13 mai la Bucureşti.



Ce vom vedea pe scenele din Capitală? Concerte de blues, jazz, pop şi muzică clasică. Apoi, Bucharest International Jazz Competition va oferi 100% jazz & more prin proiectele muzicale prezentate de "crème de la crème" a noii generaţii de jazz a lumii. Caffe Festival vine în întâmpinarea celor care doresc să se delecteze la concerte organizate în spaţii neconvenţionale. Jeunesses International Music Competition e dedicat iubitorilor muzicii clasice, în acest an prezentând întâlniri muzicale cu pianişti de excepţie.

"În ciuda perioadei dificile pe care o traversăm nu ne putem permite să renunţăm la performanţă şi calitate, cele două coordonate pe care e construit EUROPAfest. De aceea, şi în acest an, festivalul va oferi muzică de calitate, un melanj de blues, jazz, pop şi muzică clasică, ce va răspunde unor preferinţe dintre cele mai diversificate", a declarat directorul festivalului, domnul Luigi Gageos.

Din 2005, festivalul se desfăşoară sub înaltul Patronaj al Alteţelor lor Regale Principesa Margareta şi Principele Radu.

×
Subiecte în articol: muzica