x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Eveniment - Demis Roussos cîntă la Bucureşti

Eveniment - Demis Roussos cîntă la Bucureşti

de Sebastian S. Eduard    |    30 Apr 2008   •   00:00
Eveniment - Demis Roussos cîntă la Bucureşti

Demis Roussos (foto) se întoarce în România pentru un nou concert. Binecunoscutul cîntăreţ va concerta la data de 10 mai la Sala Palatului din Bucureşti (ora 19:00).Demis Roussos (foto) se întoarce în România pentru un nou concert. Binecunoscutul cîntăreţ va concerta la data de 10 mai la Sala Palatului din Bucureşti (ora 19:00).

TURNEU. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul "40 years of music", care a început la data de 8 ianuarie în Franţa. Fanii vor putea asculta o selecţie a celor mai bune melodii din cariera sa. Astfel, piese precum "Forever and Ever", "Goodbye my Love, Goodbye", "Lovely Lady of Arcadia", "My Friend the Wind", "We Shall Dance" vor putea fi ascultate live şi de publicul din România.

ALTE ŢĂRI. Turneul va include, pe lîngă ţara noastră, şi Rusia, Grecia, Lituania şi Statele Unite. Tot anul acesta, Demis Roussos va lansa şi un nou album. Lansarea este programată pentru data de 8 noiembrie. Tot la aceeaşi dată este programată şi lansarea primei cărţi referitoare la viaţa artistului şi care va purta titlul "Demis Roussos, my Father", scrisă de fiica sa, Emily.

Pînă acum s-au vîndut mai bine de 50% din bilete, iar interesul legat de acest eveniment rămîne în continuare crescut.

×
Subiecte în articol: muzica demis roussos