x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Faithless, la Untold: România este o vibraţie în devenire

Faithless, la Untold: România este o vibraţie în devenire

04 Aug 2016   •   23:00
Faithless, la Untold: România este o vibraţie în devenire
Sursa foto: Facebook.com

Maxi jazz şi Sister Bliss, membri formaţiei britanice Faithless, au anunţat joi că lucrează la un nou album şi au apreciat că România este o "vibraţie în devenire".

"Eu am o părere foarte bună despre români. Prima oară am fost în 1999 la un show în Bucureşti şi vibraţia oraşului a fost atât de frumoasă încât (...) mult timp mi-am amintit de oamenii de aici. România este o vibraţie în devenire", a spus Maxi jazz, într-o conferinţă de presă, înainte de a urca pe scena festivalului Untold.

La rândul său, Sister Bliss a arătat că a fost de mai multe ori în România cu Faithless şi întotdeauna au avut parte de un public extraordinar.

"Ştiu că că Untold a câştigat premiul pentru cel mai bun festival din Europa, ceea ce este uimitor pentru un festival la început. Este minunat să fim aici şi soarele străluceşte, ceea ce nu se întâmplă în Anglia", a afirmat ea.

Sister Bliss a precizat că trupa aniversează 20 de ani.

"Sărbătorim cea de-a 20 aniversare de mixat şi ne-am gândit că ar fi bine să o facem prin mai multe show-uri, precum Untold", a declarat artista britanică.

Maxi jazz le-a transmis tinerilor artişti că dacă îşi doresc să aibă succes trebuie să fie perseverenţi şi să aibă încredere în ei.

"Trebuie să fii mereu cu picioarele pe pământ", a adăugat el.

Faithless sunt cunoscuţi pentru hituri ca "Insomnia", "God is a DJ", "We Come One", iar în albumele lor abordează o imixtiune de stiluri. Formaţia britanică de muzică electronică a fost fondată în 1995.

Festivalul Untold se desfăşoară de joi până duminică la Cluj-Napoca.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: faithless Untold