x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Felicia Filip: Fata din Vis!

Felicia Filip: Fata din Vis!

06 Oct 2013   •   16:08
Felicia Filip: Fata din Vis!

Vocea de aur a liricii româneşti şi internaţionale, Felicia Filip, sintetizează într-o manieră inedită şi creativă succesele rock-ului românesc din toate timpurile şi lansează un proiect unic pe piaţa muzicală din România: albumul "Fata din Vis".

Pe 18 noiembrie, de la ora 20:00, la Teatrul Naţional din Bucureşti, Felicia Filip ne invită într-o călatorie minunată printre marile hit-uri are rock-ului românesc din toate timpurile. Pe scenă îi vor fi alături: maestrul Ion Caramitru, Mircea Baniciu, Compact, Călin Pop (Celelalte Cuvinte), Şerban Boldijar (Semnal M), Adrian Bărar (Cargo). Producţia artistică este semnată de Mike Godoroja, iar regia artistică îi aparţine lui Cristian Mihăilescu. Vestimentaţia artistei este asigurată de designerul Doina Levintza.

Felicia Filip a dechis drumul rock-ului simfonic în România. După modelul Montserrat Caballe - Fredy Mercury, diva a început în 1996 o colaborare cu trupa Iris care a avut un succes fulminant. Tulburătoare şi expresivă, vocea sopranei Felicia Filip readuce în atenţia publicului zece piese care au făcut istorie, fiind lansate de-a lungul timpului de: Compact, Holograf, Iris, Directia 5, Roşu şi Negru, Cargo, Semnal M, Celelalte Cuvinte, Sfinx şi Mircea Baniciu. Asocierea a două genuri atât de diferite, rock şi liric, a generat un produs nou, complex şi de o frumuseţe fermecătoare, care se adresează tuturor pasionaţilor de muzica de calitate.

Biletele se gasesc la Teatrul Naţional şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.biletoo.ro si www.bilet.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 200 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I şi 100 de lei categoria a II-a.
(Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: felicia filip