x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Festivalul Neversea își deschide porțile în 2022. Când va avea loc evenimentul

Festivalul Neversea își deschide porțile în 2022. Când va avea loc evenimentul

11 Noi 2021   •   17:00
Festivalul Neversea își deschide porțile în 2022. Când va avea loc evenimentul

Organizatorii Neversea au anunțat, joi, că a patra ediție a festivalului va avea loc în perioada 7-10 iulie 2022.

„După doi ani de așteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanța de cei mai buni artiști ai lumii. Cel mai așteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile și răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams”, au anunțat joi organizatorii Neversea, care au precizat că a patra ediție este programată în perioada 7-10 iulie 2022.

Conform acestora, pentru 4 zile și 4 nopți, pe plaja Neversea, zeci de personaje fantastice maritime, acrobați și dansatori vor anima oaza de libertate de la malul mării.

Până la dezvăluirea line-up-ului din 2022, organizatorii au anunțat punerea în vânzare, începând de joi, a abonamentelor. Acestea au prețuri cuprinse între 104 și 260 de euro. În premieră, organizatorii pun la dispoziție și abonamente în rate.

„Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din 2022 sau la una din următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot alege ediția din 2022 sau cea din 2023. Aceștia pot selecta ediția de festival la care vor să meargă până pe 31 ianuarie 2022. Check-in-ul este gratuit timp de 30 zile, apoi costă 15 euro”, au mai anunțat organizatorii.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Neversea