x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fiul lui John Lennon face backing vocals pentru Aerosmith

Fiul lui John Lennon face backing vocals pentru Aerosmith

15 Mai 2012   •   10:30
Fiul lui John Lennon face backing vocals pentru Aerosmith

Julian Lennon, fiul celebrului John Lennon, din grupul britanic The Beatles, va face backing vocals si va aparea pe urmatorul album al trupei americane Aerosmith, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax. Rockerul britanic a fost "recrutat" de Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, pentru a face backing vocals pe urmatorul material discografic al formatiei americane.

Lennon a postat pe Facebook o fotografie care il arata in studiourile de inregistrare, alaturi de Steven Tyler. Fotografia este insotita de mentiunea "more to come" (vor mai urma si altele).

"Julian este un mare fan al trupei Aerosmith si a fost rugat sa faca backing vocals pe noul lor album de Steven, care adora vocea lui Julian, despre care spune ca seamana foarte mult cu cea a lui John", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic Daily Express.

Julian Lennon este un muzician, compozitor, actor si fotograf britanic. Cel de-al saselea album de studio al sau, "Everything Changes", a fost lansat pe 3 octombrie 2011.

In prezent in varsta de 49 de ani, Julian Lennon a locuit cu celebrul sau tata pana la varsta de cinci ani, cand parintii sai au divortat, in 1968. El s-a mutat cu mama lui, Cynthia Powell, in Italia, si si-a vazut tatal doar o data pe an, pana la asasinarea acestuia, in 1980.

Trupa rock Aerosmith a fost fondata in 1970, in New Hampshire. Muzica formatiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B si a inspirat numerosi alti artisti rock. Aerosmith este trupa americana de hard rock cu cele mai mari vanzari - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensata cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards si a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 2001, in timp ce, in 2005, s-a clasat pe pozitia 57 in topul 100 al celor mai mari artisti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numara "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" si "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa americana se afla in aceasta perioada in studiouri, unde inregistreaza cel de-al 15-lea album din cariera.

×