x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash Out

Flash Out

de Raluca Grintescu    |    18 Ian 2008   •   00:00

Formaţia Morcheeba va lansa luna viitoare, la 19 ­februa­rie, via Ultra Records, un nou album de studio intitulat Dive Deep.

DIVE DEEP. Formaţia Morcheeba va lansa luna viitoare, la 19 ­februa­rie, via Ultra Records, un nou album de studio intitulat Dive Deep. La realizarea materialului, fraţii Paul şi Ross Godfrey au colaborat cu mai mulţi interpreţi vocali, între care Judie Tzuke, Thomas Dybdahl din Norvegia şi rapper-ul Cool Calm Pete. Printre invitaţii de pe discul Dive Deep se mai numără şi solista franceză Manda, care a luat legătura cu trupa prin intermediul Myspace, reuşind astfel să-şi împlinească visul de a cânta cu Morcheeba.

 

TV ONLINE. Ice Cube şi producătorul DJ Pooh au făcut echipă cu Microsoft şi vor lansa prima televiziune online live din lume – UVNTV.com. UVNTV – ­prescurtare de la U View Network Television – va cuprinde mai multe canale cu conţinut diferit precum Hip Hop 24/7 TV (cu Ice Cube) sau Snoopadelic TV (Snoop Dogg). Site-ul va permite utilizatorilor posibilitatea de a-şi demonstra ­talentul şi de a participa la audiţii pentru propriul program UVNTV.

 

AUDIO. Starul rap Dr. Dre a făcut echipă cu Jimmy Iovine, ­preşedintele casei de discuri ­Geffen Interscope A&M, pentru a crea căştile audio “Beats By Dre”, al căror preţ este de 400 de dolari/bucata. Dre a mărturisit că intenţionează să lanseze o întreagă linie de electronice pentru casă şi maşină în viitorul apropiat.

×
Subiecte în articol: muzica