x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Freddie Mercury urmează să apară pe un nou album Queen, cu piese inedite, înregistrate înainte de moartea sa

Freddie Mercury urmează să apară pe un nou album Queen, cu piese inedite, înregistrate înainte de moartea sa

de Alex Revenco    |    03 Noi 2011   •   21:00
Freddie Mercury urmează să apară pe un nou album Queen, cu piese inedite, înregistrate înainte de moartea sa

Chitaristul Brian May si to­bo­sa­rul Roger Taylor au dezvaluit ca lu­creaza la un nou album... alaturi de Freddie Mercury, avand la dispozitie o serie de inregistrari din 1991, ne-aparute pana acum. Este vorba de in­re­gistrari la care trupa lucra cand a intervenit decesul lui Mercury, iar Brian May sustine ca are suficient ma­terial pentru a lansa un album Queen, dar si o continuare a musicalului 'We Will Rock You'. 'Piesele sunt acolo, trebuie doar sa ne gasim timp pentru le a face productia adecvata', a mai spus May.

PAUL RODGERS. In acelasi timp, Paul Rodgers a declarat ca este receptiv la ideea reuniunii cu grupul Queen, in vederea unei aparitii speciale, cu prilejul deschiderii Jocurilor Olimpice de la Londra, in 2012. Dupa cum se stie, intre 2004 si 2009, Paul Rodgers, fost solist in grupurile Free, Bad Company, The Firm si The Law, a colaborat, in calitate de solist vocal, cu grupul Queen. Din aceasta colaborare au rezultat trei albume live, 'Return of the Champions' – 2005 (CD/vinil/DVD), 'Super Live in Japan' – 2006 (DVD, aparut doar in Japonia), 'Live in Ukraine' – 2009 (CD/DVD) si unul de studio, 'The Cosmos Rocks' (2008).

Discuri pentru player
Coldplay - MYLO XYLOTO. Noul album e produs de Mar­kus Dravs, Da­niel Green si Rik Simpson, dar este coordonat de fai­mo­sul Brian Eno. Discul vine dupa marele succes avut cu 'Viva la Vida' (2008), care a fost locul 1 in peste 36 de tari, inclusiv Marea Britanie si SUA. 'Mylo Xyloto', lansat digital, in format CD si vinil, este disponibil la noi sub forma de CD si digital, prin Media Services/EMI.

DIRECTIA 5 - Beautiful Jazz Duets. Este un al­bum inregistrat cu ca­te­va dintre cele mai cunoscu­te voci femi­ni­ne de la noi: Paula Seling, Loredana, Andra, Nico, Anda Adam, Claudia Pavel, Giulia, Alexandra Ungureanu, Monica Anghel, Adina (Heaven) si Helen (Mandinga). CD-ul a fost tras in Studio Carmin, inginer de sunet – Eusebiu, mixaj – Cosmin Lupan, aranjamente – Marian Ionescu si Cosmin Lupan.

Pink Martini - 1969. Este un nou ma­te­rial inre­gistrat de for­­matie im­preuna cu Saori Yuki, una dintre cele mai bu­ne voci ale Japoniei. Aparut pe pia­ta la 1 noiembrie a.c., '1969' este albumul de debut al interpretei nipone, care are peste treizeci de discuri intr-o cariera de 42 de ani. Yuki i-a descoperit pe Pink Martini in 2007, dupa ce coverul 'Taya Tan' a fost inclus pe 'Hey Eugene!'.

×
Subiecte în articol: muzica