x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gary Holt de la Exodus cântă cu Slayer la Arene

Gary Holt de la Exodus cântă cu Slayer la Arene

de Alex Revenco    |    30 Mai 2012   •   17:59
Gary Holt de la Exodus cântă cu Slayer la Arene

Cei din grupul Slayer au anuntat recent ca Gary Holt, chitaristul formatiei Exodus, ii va insoti anul acesta pe toata perioada turneului mondial, inclusiv la Bucuresti. Este o noua premiera pentru publicul autohton, Holt fiind la prima vizita in Romania.

Prezentat de Ciuc Premium, concertul Slayer va avea loc pe 4 iunie, la Arenele Romane din Capitala. Gary Holt a facut parte din formula de inceput a trupei Exodus, alaturi de Kirk Hammet de la Metallica si tobosarul Tom Hunting, fiind singurul care a ramas 'la datorie' (cu scurte intreruperi) de-a lungul celor peste treizeci de ani de existenta.

Celebrul chitarist a fost invitat de Slayer sa-i insoteasca in noul turneu, inclusiv la evenimentul de la Arenele Romane, tinandu-i temporar locul lui Jeff Hanneman, care se recupereaza dupa o operatie suferita la bratul drept. Biletele pentru concertul Slayer mai sunt disponibile pe www.myticket.ro, dar pot fi achizitionate sI din reteaua magazinelor Diverta, la doua categorii de pret: 80 lei pentru acces general si 120 lei pentru Golden Circle.

In ziua concertului, acestea vor fi disponibile si la intrarea de la Arenele Romane, la aceleasi preturi.

×