x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestra concertează pe 30 septembrie la Arenele Romane

Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestra concertează pe 30 septembrie la Arenele Romane

07 Sep 2016   •   09:47
Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestra concertează pe 30 septembrie la Arenele Romane

Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestra vor concerta la Bucureşti, la cea de a doua ediţie a festivalului intercultural "Baro Foro", pe 30 septembrie, la Arenele Romane din Capitală.

Artistul se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show de senzaţie care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru, informează un comunicat transmis AGERPRES.

The Zuralia Orchestra va susţine un show de 80 de minute înainte de spectacolul lui Goran Bregovic.

The Zuralia Orchestra, înfiinţată în 2011, este un grup de 11 muzicieni experimentaţi, recunoscuţi atât pe plan local, cât şi internaţional, ce combină trompetele cu tuba, toba, darbuka, vocile celor doi solişti şi, bineînţeles, clarinetul. Formaţia interpretează, sub îndrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzică - o fuziune între folclorul românesc şi muzica autentică gipsy, alături de influenţe din zona muzicii jazz, reggae, latino sau orientale.

Membrii formaţiei au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte trupe, la numeroase festivaluri de muzică şi evenimente din România şi din străinătate. De asemenea, ei au colaborat în diverse ocazii cu mari artişti de talie internaţională.

Biletele pentru festivalul ''Baro Foro'' se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, magazinele Uman, IQ BOX - Telekom, reţeaua de magazine Say, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi în reţelele Eventim şi bilete.ro.

Tichetele pot fi achiziţionate la preţuri de 185 de lei - categoria A, 119 lei - categoria B şi 75 lei - categoria C, până pe 25 septembrie, urmând ca după această dată să aibă preţuri de 200 lei, 125 lei, respectiv 80 lei.

Pentru acest concert, care va avea loc în aer liber, organizatorii pun în vânzare doar 4.000 de bilete, "pentru a avea suficient spaţiu de dans", se mai arată în comunicat. AGERPRES

×