x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Grasu XXL, Guess Who şi Maximilian - primele nume confirmate la Romanian Music Awards 2013

Grasu XXL, Guess Who şi Maximilian - primele nume confirmate la Romanian Music Awards 2013

16 Aug 2013   •   10:56
Grasu XXL, Guess Who şi Maximilian - primele nume confirmate la Romanian Music Awards 2013
Artiştii Grasu XXL, Guess Who şi Maximilian se află printre primele nume confirmate la Romanian Music Awards 2013, după şase zile de la startul votului pentru artiştii nominalizaţi la RMA în care s-au înregistrat peste 350.000 de opţiuni din 94 de ţări.

Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, printre artiştii care vor urca pe scenă cu ocazia RMA 2013 se numără Okapi Sound, care vor cânta pe 14 septembrie la Braşov.

"Grasu XXL, Guess Who şi Maximilian şi-au anunţat prezenţa pe scena premiilor şi vin la pachet cu numeroase surprize. Toţi lucrează la albume noi şi vor lansa piese în premieră pe scena RMA 2013. Mai mult, toţi trei sunt nominalizaţi la premii, iar pentru a-i vota este suficient să intri pe http://rma.1music.ro/, unde ai 14 categorii din care să alegi", se arată în comunicat.

Music Channel şi Utv, organizatorii evenimentului, au decis să le ofere fanilor o surpriză şi au stabilit ca atunci când se va atinge pragul de 500.000 voturi, să anunţe numele unuia dintre prezentatori.

"Romanian Music Awards a ajuns la cea de-a XI-a ediţie, iar, după cum v-am obişnuit în anii ce au trecut, premierele, lansările de videoclipuri şi piese noi nu lipsesc. În cadrul acestui eveniment se lansează hit-urile de mâine.
Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Braşov, în Piaţa Sfatului, iar Music Channel va transmite 'live' începând cu ora 19,00", precizează comunicatul.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Utv, cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Consiliului Local al Municipiului Braşov.


×