x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Guns N' Roses se reunește mai devreme! Vor urca pe scenă mai repede decât au anunțat inițial

Guns N' Roses se reunește mai devreme! Vor urca pe scenă mai repede decât au anunțat inițial

19 Ian 2016   •   20:22
Guns N' Roses se reunește mai devreme! Vor urca pe scenă mai repede decât au anunțat inițial

Trupa rock Guns N' Roses va susţine două concerte înaintea Festivalului Coachella din California, festival la care îşi anunţaseră iniţial revenirea pe scenă în formula consacrată, la mai bine de două decenii de la despărţirea dintre solistul Axl Rose şi Slash & Company, scrie AFP.

Guns N' Roses a anunţat la începutul lunii ianuarie că se va reuni la festivalul Coachella, prilej pentru interpretul Axl Rose şi chitaristul Slash să urce din nou pe aceeaşi scenă, pentru prima oară după 23 de ani.

Grupul a anunţat marţi pe site-ul oficial de internet că va susţine concerte la 8 şi 9 aprilie pe stadionul T-Mobile care se va deschide în Las Vegas. Aceste două reprezentaţii, însă, pot 'fura' din atractivitatea spectacolului vedetă de la festivalul californian din luna aprilie.

Guns N' Roses domina scena muzicală mondială la sfârşitul anilor '80 cu 'Appetite for Destruction', care rămâne în continuare cel mai vândut album la debut al unei trupe americane. Membrii formaţiei au cântat ultima dată împreună în 1993 în Argentina la finalul turneului "Use Your Illusion". Rockerii din Los Angeles au primit numeroase oferte financiare de multe milioane de dolari de-a lungul celor două decenii pentru a cânta din nou împreună.

Sursa - Agerpres

×