x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Horia Brenciu, către două surori de pe scena X Factor:  ”Vă e rușine de numele vostru?”

Horia Brenciu, către două surori de pe scena X Factor:  ”Vă e rușine de numele vostru?”

29 Sep 2018   •   12:15
Horia Brenciu, către două surori de pe scena X Factor:   ”Vă e rușine de numele vostru?”
Sursa foto: DIANA OROS

Lorena și Larisa sunt două dintre concurentele care pășesc pe scena X Factor, în cea de-a șasea ediție a show-ulu, difuzată marți seara, de la ora 20.00, la Antena 1. Cele două sunt surori și sunt convinse că trofeele pe care le dețin sunt dovada clară a talentului lor.

Lorena și Larisa mărturisesc că au o relație foarte bună și s-au gândit să-și formeze o trupă împreună, însă nu s-au gândit încă și la un nume pentru formația lor. Așadar, în momentul în care au fost întrebate de jurați despre denumirea grupului lor, ele nu au știu ce să răspundă. Din acest motiv, Horia Brenciu a ținut cu tot dinadinsul să afle numele lor de familie și care este motivul pentru care ezită să-l spună.

”Ne cheamă Găinușe, dar nu este un nume pe să vrem să-l folosim ca denumire a formației noastre”, spun cele două, fapt ce i-a determinat pe jurați să le explice că greșesc.

”Vă e rușine cu numele vostru? Dar tatăl vostru ce spune? În seara asta, pentru noi, veți fi fetele Găinușe. Doamnelor și domnilor, aplauze pentru Găinușele”, spune Horia Brenciu.

Cum vor primi cele două surori titulatura dată de jurați, dar și cum se vor descurca pe scena X Factor, telespectatorii vor afla marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: X Factor