x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Horia Brenciu îi învață câteva trucuri pe concurenții care intră în această seară la Dueluri, la ”X Factor”

Horia Brenciu îi învață câteva trucuri pe concurenții care intră în această seară la Dueluri, la ”X Factor”

30 Noi 2018   •   18:32
Horia Brenciu îi învață câteva trucuri pe concurenții care  intră în această seară la Dueluri, la ”X Factor”
Sursa foto: DIANA OROS

Când știu că între ei și galele live X Factor” mai este o singură etapă, presiunea este cu atât mai mare pentru concurenții care intră în această seară, de la 20.00, la Antena 1, la Dueluri.

            Astfel, nu e de mirare că unul dintre concurenți se blochează complet în mijlocul melodiei sale și uită complet versurile! Cu toate acestea, Horia Brenciu a mărturisit că și el a trecut printr-un moment asemănător la începutul carierei sale, așa că învățat să improvizeze. ”S-ar putea ca și în viitor să uiți piesa. Când eram tânăr și abia pusesem microfonul la buze și am început să cânt, am uitat niște versuri și țin minte că atunci, în toată stângăcia mea, nu am uitat un singur cuvânt învățat în engleză - ”baby”! Și atunci l-am cântat până nu s-a simțit că am uitat versurile, nimeni nu și-a dat seama”, i-a mărturisit juratul X Factor.

Vineri, 30 noiembrie de la 20.00, la Antena 1, ”X Factor” intră în etapa duelurilor, iar cei patru jurați își vor alege câte doi concurenți alături de care vor ”ataca” galele live și despre care cred că ar putea deveni câștigătorul celui de-al optulea sezon. Astfel, Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va intra în la Dueluri cu Rodica și Cristian vs Vox și Angels vs Diamonds.

Echipa lui Carla’s Dreams va intra la Duel, astfel: Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu. Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda.  Din echipa lui Ștefan Bănică, Malina Ciarnău, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ștefan Bănică pariază pentru finala ”X Factor” de anul acesta.

Celor opt concurenți aleși de Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams li se va alătura în prima gală ”X Factor” din acest an un concurent salvat de public, care a adunat cele mai multe voturi pe parcursul audițiilor.

 

×
Subiecte în articol: X Factor horia brenciu