x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Horia Brenciu şi HB Orchestra, turneu în 20 de oraşe

Horia Brenciu şi HB Orchestra, turneu în 20 de oraşe

de Dana Andronie    |    20 Mar 2012   •   13:15
Horia Brenciu şi HB Orchestra, turneu în 20 de oraşe

Artistul va strabate toata tara si, in premiera, va canta in capitala Moldovei, la Chisinau. Anul trecut, pe 25 martie, Horia Brenciu (foto) si HB Orchestra revolutionau entertainment-ul din Romania cu primul show la Sala Palatului - "Fac ce-mi spune inima'. Horia a promis atunci ca va fi alaturi de fanii sai in fiecare primavara, iar anul acesta, pe langa cele doua spectacole programate initial, va sustine inca doua, biletele dovedindu-se a fi prea putine pentru a acoperi cererea publicului.

Din dorinta de a fi aproape de fanii din toata tara, Horia Brenciu va face un turneu impresionant, in care va strabate Romania in lung si-n lat. Timp de 6 saptamani, 10.000 de inimi din 20 de orase vor bate la unison cu Horia Brenciu si HB Orchestra. In termeni estetici, un show Brenciu este catharsis: purifica, arde emotiile negative, elibereaza stresul, frica, nelinistea, ca si cand auditoriul ar fi supus unui tratament. Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe www.vandbilete.ro.

Iata programul turneului: 23 aprilie - Craiova, Casa de Cultura a Studentilor; 24 aprilie - Timisoara, Filarmonica Banatul; 25 aprilie - Arad, Casa de Cultura a Sindicatelor; 26 aprilie - Satu Mare, Casa de Cultura a Sindicatelor; 29 aprilie - Oradea, Teatrul de Stat; 30 aprilie - Cluj, Casa de Cultura a Studentilor; 6 mai - Deva, Casa de Cultura a Sindicatelor; 7 mai - Sibiu, Casa de Cultura a Sindicatelor; 8 mai - Brasov, Teatrul Dramatic; 9 mai - Ploiesti, Casa de Cultura a Sindicatelor; 14 mai - Constanta, Casa de Cultura a Sindicatelor; 15 mai - Bacau, Teatrul de Vara; 16 mai - Iasi, Sala Providenta; 17 mai - Chisinau, Palatul National; 21 mai - Tg. Mures, Palatul Culturii; 22 mai - Bistrita, Sala Sporturilor; 23 mai - Suceava, Casa de Cultura a Sindicatelor; 28 mai - Pitesti, Casa de Cultura a Sindicatelor; 29 mai - Rm. Valcea, Sala Sporturilor "Traian"30 mai - Buzau, Casa de Cultura a Sindicatelor.

×
Subiecte în articol: horia brenciu