x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica În iulie, trei 'uriaşi' cântă la Bucureşti: Iron Maiden, Rammstein, Sting

În iulie, trei 'uriaşi' cântă la Bucureşti: Iron Maiden, Rammstein, Sting

de Alex Revenco    |    19 Mar 2013   •   17:41
În iulie, trei 'uriaşi' cântă la Bucureşti: Iron Maiden, Rammstein, Sting

În conferinţa de presă de ieri, celebrul tour promoter Marcel Avram a vorbit despre concertele pe care le organizează la Bucureşti, în ultimele opt zile ale lunii iulie.
Pe 24 iulie, Iron Maiden va susţine un show extraordinar în Piaţa Constituţiei, unde scena gigantică va fi amplasată “la fel cum a fost la AC/DC şi Bon Jovi”. Inclus în turneul mondial “Maiden England 2012- 2013”, concertul de la Bucureşti va avea cu totul alte dimensiuni, alt sound şi un plus de spectaculozitate faţă de cele din turneul “7th Tour of a 7th Tour” din 1988, de promovare  a albumului “Seventh Son of a Seventh Son”. Setlist-ul din 1988, a fost reluat în cadrul acestui turneu, iar caseta VHS de atunci a fost reeditată luna trecută (remasterizată, cu sunet digital) pe un dublu DVD intitulat “Maiden England' 88”. La acest concert, biletele sunt: 204, 48 lei- Golden Circle, 161, 88 lei- Silver Circle şi 136,32 lei- Normal Circle, disponibile în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi pe eventim.ro.

Mesajul lui Dickinson

Organizatorii concertului Iron Maiden (Marcel Avram, East European Events şi D&D East Entertainment) au transmis mesajul solistului Bruce Dickinson: “Suntem încântaţi să aducem acest turneu fanilor noştri din România. Mulţumită tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizăm şi să îmbunătăţim producţia originală din 1988 pentru «Maiden England» şi vom aduce cu noi un impresionant şi nou spectacol de lumini, aranjament de scenă, diferite întruchipări ale lui Eddie, precum şi o mulţime de efecte pirotehnice...”.

Pe 27 şi 28 iulie, la Romexpo va avea loc a cincea ediţie a festivalului Rock The City. Până acum, toate formaţiile care au confirmat (Trivium, Enslaved, Spineshank, Bullet For My Valentine şi Rammstein) vor cânta duminică, 28 iulie.
Marcel Avram a spus că “se lucrează pentru formaţiile din prima zi a festivalului plus un headliner pe măsură. Sunt în legătură cu mai multe formaţii, le anunţ când voi avea semnătura lor. Până acum, doar Rammstein a vândut 10.000 de bilete şi cred că până în iulie vom ajunge la 20- 25 de mii.”
La Rock the City abonamentul pentru două zile este 479, 25 lei la VIP, 213 lei - Golden Circle, 159, 75 lei- Silver Circle şi 143, 78 de lei- Normal Circle.

Pe 31 iulie, la Romexpo va cânta Sting, unul dintre cei mai mari muzicieni din toate timpurile, plus Mike & The Mechanics şi James Walsh. “Aici voi mai aduce pe cineva şi va fi ca un festival” a precizat Marcel Avram. 
 

×
Subiecte în articol: iron maiden rammstein sting