x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica În sfârşit, Luminiţa Dobrescu îşi lansează dublul album!

În sfârşit, Luminiţa Dobrescu îşi lansează dublul album!

de Dana Andronie    |    31 Mai 2012   •   20:45
În sfârşit, Luminiţa Dobrescu îşi lansează dublul album!

Dupa patru decenii de absenta de pe piata muzicala romaneasca, Luminita Dobrescu isi lanseaza pe 9 iunie, la Sala Radio, un dublu album intitulat "A Song for You". Albumul (cu totul inedit) cuprinde 22 de piese interpretate in patru limbi: romana, franceza, engleza si italiana. Orchestratiile sunt semnate de Ionel Tudor, Andrei Tudor si George Natzis. "A Song for You" contine si piesa compusa special de Marcel Dragomir pentru Luminita – "Gelozia". Multe dintre piesele straine au facut parte din repertoriul pe care artista il avea in perioada cand era acompaniata de Big-Band-ul Radio – Berlin, aflat sub bagheta marelui interpret, compozitor si dirijor Paul Kuhn. Acesta i-a fost Luminitei Dobrescu mentor si unul dintre producatorii din Germania.

La spectacolul de gala de sambata, 9 iunie, cu incepere de la ora 20:00, sunt invitati Stela Popescu, Alexandru Arsinel si Pompilia Stoian. Prezentatorul ales: Horia Moculescu.

"A Song for You" este produs de Luminta Dobrescu, in colaborare cu Fundatia Radio Romania. "Constituie si un document care atesta o anume calitate, un stil amplu si complex de interpretare, mult diferit de ceea ce am lasat in urma. Albumul ma defineste perfect si irevocabil!", marturisea artista anul trecut.

Ma bucur ca "A Song for You" va fi, in sfarsit, daruit publicului, dupa o perioada destul de indelungata de productie. Este un document valoros, care trebuia sa apara (si) in Romania. Bineinteles ca, la Sala Radio, Luminita Dobrescu va fi acompaniata de Big Band-ul Radio, aflat sub bagheta magica a lui Ionel Tudor.

Biletele le puteti gasi la casa de bilete a Salii Radio sau pe www.eventim.ro. Costul unui bilet nu depaseste 20 de lei. Da, nu e greseala de tipar, atat costa! De asemenea, Luminita Dobrescu este invitata lui Dan Bittman duminica, 3 iunie, la Danutz SRL, de pe TVR 1.

×