x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Înger căzut! Borat, aterizare forţată pe faţa lui Eminem (Video)

Înger căzut! Borat, aterizare forţată pe faţa lui Eminem (Video)

01 Iun 2009   •   00:00
Înger căzut! Borat, aterizare forţată pe faţa lui Eminem (Video)

Niciodată nu poţi să ştii ce te aşteaptă, chiar dacă ai bodyguarzi şi eşti într-o sală ultrapăzită. Pentru că incidentele se pot isca şi din interior, nu numai de afară. A simţit-o din plin Eminem, la MTV Music Awards, după ce Sacha Baron Cohen a aterizat pe faţa lui.

Rapperul asista liniştit la gală din public, până când şi-a făcut apariţia interpretul lui Borat, îmbrăcat în îngeraş. Zborul comediantului s-a frânt brusc, iar actorul a plonjat cu capul în jos spre spectatori. Nu cu mare viteză, datorită corzii care îl asigura. Dar aterizarea a fost total nefericită: pe faţa lui Eminem. Şi, cum costumul era croit ca mai mult să dezvelească decât să acopere, nefericitul cântăreţ s-a pomenit nu doar cu namila peste el, dar şi cu nasul fix în partea dorsală a îngerului căzut.


Asistenţa, în care se afla şi frumoasa Cameron Diaz, a izbucnit în râs. Dar Eminem nu a gustat deloc momentul. A reuşit după multe eforturi să se elibereze de greutatea suplimentară, şi-a luat prietenii şi gărzile de corp şi a ieşit din sală în trombă. Oare ce miros aveau chiloţeii lui Baron de a devenit rapperul atât de furios? Că aripile or fi fost de înger, dar trupul rămăsese de om...

Sursa: vdtonline.ro

×
Subiecte în articol: muzica