x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Johnny Hallyday, ultimul show

Johnny Hallyday, ultimul show

de Alex Revenco    |    03 Iul 2009   •   00:00
Johnny Hallyday, ultimul show
Sursa foto: Philippe Wojazer/Reuters

Intitulat Tour 66, turneul de adio al starului francez se încheie cu cinci concerte la Monte Carlo. Dar la 14 iulie Johnny va cânta la Paris, lângă Turnul Eiffel.

După ce a umplut de trei ori Stade de France, ultimul turneu susţinut de celebrul rocker include concerte la Monte Carlo, la 18, 19, 21, 22 şi 23 iulie. El îşi va serba cei 66 de ani într-un cadru oficial, la 14 iulie, în timpul manifestărilor prilejuite de Ziua Franţei.

Producătorul turneului, Jean-Claude Camus, a declarat că ultimul show în faţa publicului parizian, prevăzut să se desfăşoare pe Champ-de-Mars, lângă Turnul Eiffel, va fi "acelaşi spectacol, pe aceeaşi scenă" ca şi celelalte, din turneul de adio. Cu o singură modificare, show-ul va dura cu 15 minute mai puţin, astfel încât la 23:45 să fie gata pentru un grandios foc de artificii.

UN MILION DE SPECTATORI. Un alt interpret, foarte popular în Franţa, Christophe Mae, va asigura deschiderea acestui show gigantic, gratuit pentru public. Este pentru a doua oară când J. Hallyday cântă pe Champ-de-Mars, în anul 2000 el a reuşit să strângă 600.000 de spectatori. Dar cu ocazia show-ului din acest an, Johnny îşi propune să mai doboare un record, cel deţinut de Michel Polnareff, care, la 14 iulie 2007, a strâns lângă Turnul Eiffel... un milion de spectatori.

×
Subiecte în articol: muzica