x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Jose Carreras doreşte să aibă în cabină pian, flori si oglinzi

Jose Carreras doreşte să aibă în cabină pian, flori si oglinzi

de Cosmina Stoicescu    |    24 Mai 2012   •   13:43
Jose Carreras doreşte să aibă în cabină pian, flori si oglinzi

A mai ramas foarte putin timp pana cand celebrul tenor Jose Carreras va concerta la Bucuresti! El va fi prezent vineri, 25 mai 2012, pe scena Salii Palatului impreuna cu invitatii sai speciali, dirijorul David Gimenez si soprana Nataliya Kovalova.

Tenorul va avea parte de cele mai bune conditii la Bucuresti, atat la hotel cat si in cabina din backstage. Conform cerintelor tenorului, cabina din culise trebuie sa fie foarte bine luminata dar in niciun caz cu lumina de tip neon. Cabina trebuie sa fie dotata cu umidificator de aer, oglinzi si pian! Acesta doreste sa aiba multe flori si plante in cabina, dar care sa nu aiba mirosuri puternice si nici polen. La capitolul mancare, acesta doreste sa serveasca mini-sandwichuri cu diferite sortimente de sunca, branza, bacon, rulouri asortate si paine neagra, fursecuri asortate, fructe, suc de portocale, Cola Light, apa Evian sau Vittel, ceai negru, verde si de musetel. Doreste ca toate vasele sa fie din portelan.

In cele cateva zile pe care le va petrece la Bucuresti, tenorul planuieste sa se plimbe putin prin oras. Acesta doreste sa mearga la un restaurant cu specific romanesc pentru a incerca delicioasele bucate traditionale. De asemenea, el vrea sa deguste si celebra palinca romaneasca, despre care a auzit numai cuvinte de lauda! Pe tot timpul sederii sale in capitala, organizatorii i-au pus la dispozitie 4 limuzine dotate cu sisteme de siguranta de ultima generatie si tehnologie multimedia performanta, TV-Tuner, DVD-player, sistem de sonorizare sorround. Tenorul va fi insotit in permanenta de 2 bodyguarzi.

Concertul lui Jose Carreras va avea loc vineri, 25 mai, incepand cu ora 20.00. Concertul se anunta a fi unul de zile mari, Carreras declarand ca a pregatit impreuna cu invitatii sai un spectacol mixt, cu arii de opera si bucati foarte cunoscute publicului, spectatorii urmand sa asculte si un gen tipic spaniol numit zarzuela si cantonete napoletane.

×