x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La concertul Sabaton au mai rămas 100 de bilete

La concertul Sabaton au mai rămas 100 de bilete

de Alex Revenco    |    15 Noi 2012   •   08:42
La concertul Sabaton au mai rămas 100 de bilete

Deşi concertul de la Bucureşti va avea loc în primăvara anului viitor, din cele 500 de bilete puse în vânzare au mai rămas 100. După cum s-a anunţat, suedezii de la Sabaton se află în plin turneu de promovare a ultimul album, "Carolus Rex", lansat în vara acestui an la Nuclear Blast. Turneul, intitulat Swedish Empire, va ajunge şi în Romania pe 19 martie 2013, la Silver Church. Evenimentul din România este organizat de Promusic Events şi revista Maximum Rock (producător Nelu Brînduşan), iar în deschidere sunt invitate formaţiile Eluveitie (Elveţia) şi Wisdom (Ungaria). Ultimele bilete la concertul Sabaton
se pot achiziţiona la preţul de 68 de lei, din reţeaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro.
Înfiinţată în 1999, Sabaton este cea mai importantă formaţie de power metal din noua generaţie, care a lansat până acum şapte albume, ce aduc în atenţia fanilor ororile comise de germani în cel de-al doilea război mondial. În scurt timp, Joakim Broden & Co. au reuşit să se impună pe scena metal internaţională şi să participe la mari festivaluri, alături de cele mai importante formaţii de gen din lume. Sabaton e formată din: Joakim Broden – solist vocal, Par Sundstrom – bass, Chris Rorland – chitară, Thobbe Englund – chitară, Robban Back – tobe.

×
Subiecte în articol: Sabaton