x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lady Gaga revine în forță: Noul single „Disease” va fi lansat vineri

Lady Gaga revine în forță: Noul single „Disease” va fi lansat vineri

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2024   •   20:45
 Lady Gaga revine în forță: Noul single „Disease” va fi lansat vineri
Sursa foto: Hepta

Lady Gaga se pregătește să lanseze vineri primul single al celui de-al șaptelea album, „Disease”.

Deși Lady Gaga nu a făcut încă un anunț oficial, casa de discuri Universal Music a confirmat lansarea prin crearea unei pagini speciale de pre-salvare pentru „Disease” pe platformele Spotify și Apple Music, conform Variety.

Fanii au descoperit titlul piesei printr-un joc ingenios de cuvinte. Ei au observat că primele litere ale șapte melodii ale lui Gaga, rearanjate, formau cuvântul „Disease”. Artista însăși a alimentat speculațiile fanilor creând o listă de redare pe Spotify cu aceste melodii, aranjate astfel încât să formeze mesajul „Gaga Disease".

Lansarea vine într-un moment interesant pentru cariera lui Lady Gaga. Recent, ea a lansat surprinzător albumul „Harlequin”, inspirat de rolul său din filmul „Joker: Folie à Deux”. Deși acest album, compus în mare parte din clasice americane, nu a avut succesul comercial așteptat, single-ul „Die With a Smile”, un duet cu Bruno Mars lansat în august, s-a bucurat de un succes major, debutând pe locul 3 în topul Billboard Hot 100.

Gaga a lansat ultima dată un album de studio în 2020, când a apărut „Chromatica”, în plină pandemie. Acel efort a fost un succes răsunător pentru cântăreață, debutând pe locul 1 în topuri și generând topper-ul Hot 100 „Rain on Me” cu Ariana Grande.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lady Gaga noul single disease