x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Legătura dintre Toto Cutugno și „X Factor” România! In această seară, la Antena 1

Legătura dintre Toto Cutugno și „X Factor” România! In această seară, la Antena 1

07 Oct 2016   •   15:14
Legătura dintre Toto Cutugno și „X Factor” România! In această seară, la Antena 1

Artiștii cu experiență, deja lansați în lumea muzicală, nu ocolesc scena „X Factor”. Este și cazul unei cântărețe din Italia, care a cântat în multe concerte alături de celebrul Toto Cutugno și care vinerea aceasta își încearcă norocul în fața celor patru jurați de la „X Factor” România.

Cecilia Cesario se prezintă ca fiind artistă și mamă și poveștește că s-a îndrăgostit de România atunci când a susținut mai multe concerte la Sala Palatului, alături de Toto Cutugno.

Frumoasa brunetă a decis astfel să se înscrie la acest concurs tocmai pentru că se simte atașată de țara noastră.

Tot vineri, telespectatorii Antena 1 au parte de show pe scena „X Factor” susținut de personaje care mai de care mai spumoase, de la Exotica Mary, o asistentă medical îndrăgostită de muzică, de un fiu de preot care iubește muzica pop, de un român get-beget care oferă juraților un spectacol 100% arăbesc, dar și de un puști de numai 14 ani care va cânta cât trei oameni, cu interpretări dintre cele mai diferite.

Care dintre aceștia va merge mai departe și va obține voturile de încredere ale celor patru jurați rămâne de văzut într-o nouă ediție „X Factor”.  

×