x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Loredana: "Asigură-te din timp că vei avea locul tau în sală! Va fi Magic!”

Loredana: "Asigură-te din timp că vei avea locul tau în sală! Va fi Magic!”

06 Oct 2013   •   16:16
Loredana: "Asigură-te din timp că vei avea locul tau în sală! Va fi Magic!”

"Da, e Magic!!! Aşa se numeşte concertul meu de pe 23 noiembrie, la Sala Palatului! Vă pregătesc un spectacol inedit, surprinzător, irepetabil, cu cântece noi şi vechi alături de invitaţi super speciali! Asigură-te din timp că vei avea locul tau în sală! Va fi Magic!”, ne avertizează Loredana. Şi o credem pe cuvânt. Ea ştie cel mai bine de ce este în stare şi ce ne pregăteşte. Dacă ea spune că va fi Magic, păi aşa va şi fi! 

Loredana va susţine în luna noiembrie, la Sala Palatului, pentru al doilea an consecutiv, un concert care se anunţă a fi evenimentul muzical al toamnei în România. Concertul susţinut anul trecut a fost sold out, iar artista a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi un spectacol inedit. Succesul extraordinar de care s-a bucurat şi dorinţa fanilor de a retrăi experienţa unică a show-ului marca Loredana au determinat-o să pregătească şi în acest an un spectacol grandios. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, în Librăriile Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, Magazinul Unirea (parter), Staţia de metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Magazinele Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de 250 de lei - categoria VIP, 200 de lei - categoria I, 150 de lei - categoria a II-a, 100 de lei - categoria a III-a şi 70 de lei - categoria a IV-a. (D.A.)

×
Subiecte în articol: loredana concert loredana