x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lui Walter Dionisie îi e dor de munte

Lui Walter Dionisie îi e dor de munte

de Alex Revenco    |    21 Iul 2011   •   21:00
Lui Walter Dionisie îi e dor de munte

De astazi pana duminica, in localitatea Moeciu de Sus, pe scena unde s-a desfasurat si Vlahia Folk Festival, se des­fa­soara cea de-a treia editie a Festivalului Dor de Munte, organizata de Asociatia Res­pect, in parteneriat cu Vla­hia Inn si Primaria Moeciu.

Potrivit organizatorilor, 'concursul se adreseaza atat celor care obisnuiesc sa duca o chitara cu ei atunci cand pleaca pe trasee montane, cat si celor care pot interpreta pe o scena minimum trei me­lo-dii live. Melodiile pot fi interpretate vocal, vocal-instrumental, de un singur artist sau de un grup. Nu se admite folosirea ne­ga­ti­velor, toata interpretarea va fi live si acustica. Organizatorii vor selectiona participantii in concurs.

In afara de Trofeul Dor de Munte, se vor acorda premiile I, II si III. Toti participantii vor primi diplome. Nu exista limita de varsta. Premiile vor consta in echipamente muzicale, electronice si sportive'. Cea de-a treia editie a Festivalului National Dor de Munte va avea loc pe terasa Pensiunii Vlahia Inn, directorul festivalului este Dan Constantinescu, iar presedintele juriului, Walter Dionisie. Vor sustine recitaluri: Alexandra Usurelu, Bernice Chitiul, Titus Constantin si Iulia Mitrea, Cristi Corcioveanu, Iulia Caraiman, Gabi Dimancea, Nicu Nicusor, formatia Icarus, Johnny Mitrache, Play, Dan Constantinescu, Gabriel Ionescu si Luciana Avram, Mihaela Simai si Walter Dionisie. Festivalul isi doreste sa promoveze valorile romanesti din zona interpretativa si a creatiei. Asociatia Respect va reali­za productia unui album, cuprin­zand secvente live din timpul festivalului.

×
Subiecte în articol: muzica