x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Luiza Zan Trio feat. Dave Stamps (SUA), la Teatrul de Artă Bucureşti

Luiza Zan Trio feat. Dave Stamps (SUA), la Teatrul de Artă Bucureşti

15 Mar 2013   •   13:42
Luiza Zan Trio feat. Dave Stamps (SUA), la Teatrul de Artă Bucureşti

Teatrul de Artă Bucureşti (TAB) a pregătit un concert deosebit duminică, 17 martie, Luiza Zan Trio, artiştii urmând să concerteze alături de Dave Stamps (trombon).

"Muzică jazz la cel mai înalt nivel american, pe acordurile gândite de maestrul armoniei moderne, Albert Tajti, susţinute ritmic de contrabasistul antrenat clasic Daniel Dumitrană şi în minunatele note ale compozitorului, aranjorului si trombonistului Dave Stamps din Nebraska, USA. O seară de neuitat pentru toţi iubitorii standardelor de jazz". (Luiza Zan)

Alături de minunata Luiza Zan şi de Dave Stamps, care a mai concertat în România, pe scena Teatrului De Artă Bucureşti vor fi prezenţi Albert Tajti (pian) şi Daniel Dumitrană (contrabas).

Luiza Zan, nominalizată la categoria "muzicianul anului" la ultima ediţie a Galei Premiilor de Jazz, a mai concertat la TAB, într-o atmosferă caldă şi intimă, în luna februarie şi la începutul lunii martie alături de Dan Byron, solistul trupei Byron.

Aflat pe strada Sfântul Ştefan la numărul 21, Teatrul de Artă Bucureşti este un teatru independent, care a fost înfiinţat în 2010 la iniţiativa actorului George Constantinescu. TAB este un teatru aflat în prima linie a ofensivei teatrelor independente, deopotrivă producător de spectacole şi gazdă a unor evenimente de artă. Deschis publicului din 8 decembrie 2012, teatrul are o capacitate de 75 de locuri.



×
Subiecte în articol: teatru de arta bucuresti