x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Maria Gheorghiu, la Teatrul Excelsior

Maria Gheorghiu, la Teatrul Excelsior

11 Oct 2013   •   12:53
Maria Gheorghiu, la Teatrul Excelsior

Teatrul ”Excelsior” din Bucureşti, în colaborare cu casa de discuri Patria Records, vă prezintă pe 21 octombrie spectacolul aniversar DE 20 DE ANI ”OM BUN”.

În rolul principal se va afla cuplul artistic inedit format din Maria Gheorghiu şi Daniel Iancu. Cei doi vor fi acompaniaţi de o mini-orchestră originală. Veţi avea parte şi de invitaţi surpriză, care vor semna momentele poetice ale serii. Albumul conţine o selecţie a celor mai frumoase cântece compuse de Maria Gheorghiu în decursul carierei sale, precum şi patru cântece ”proaspete” prin conţinut, formă şi mesaj.
Nu vor lipsi nici ironia, nici umorul de calitate, aduse pe scenă de Daniel Iancu, cel care o va seconda pe Maria Gheorghiu pe tot parcursul spectacolului.

Acest album este o scară cu 22 de trepte, o scară care urcă ”Până la stele”, ”Până la tine”, drag spectator.

La capătul acestei scări veţi găsi o ”Legătură de chei” pentru “Uşa ce-o încui”. Deschideţi uşa şi veţi auzi un ”Cântec fără rost” şi vă veţi trezi cu un ”Dans ritual”. Veţi putea dansa, pur şi simplu... ”Vara întâmplător”. Urcaţi scara aceasta şi veţi prinde ”Aripi de drum”. Trimiteţi un ”Strigăt” către ”Curcubeu” şi atunci veţi auzi un ”Fluieraş de os”, al cărui sunet vă va învălui şi veţi deveni o ”Floare de vârtej”. Vă veţi transforma într-o ”Poveste simplă”... La capătul celor 22 de trepte, veţi fi ”În sfârşit, împreună”, în ”Halta nebunilor fericiţi”.

Preţul unui bilet este de 32.4 lei şi poate fi achiziţionat de la casa de bilete a Teatrului Excelsior sau online pe site-ul bilete.ro
 

×