x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Mariah Carey în război cu Eminem

Mariah Carey în război cu Eminem

de Alex Revenco    |    26 Iun 2009   •   00:00
Mariah Carey în război cu Eminem
Sursa foto: /Univerasl Music

După ce rapper-ul a sugerat, în "Bagpipes From Baghdad", că ar fi făcut sex cu Mariah Carey, interpreta îi răspunde cu single-ul "Obsedat".



Mariah Carey şi-a îndreptat atenţia asupra lui Eminem în noul ei single după ce rapper-ul a sugerat că el s-ar fi culcat cu celebra interpretă. Remarcele lui brutale l-au supărat pe soţul lui Carey, Nick Cannon, care l-a atacat în mod public pe Eminem, declanşând un adevărat război verbal între ei. Vedeta rap nu a ezitat să facă referire la episodul respectiv, amintindu-l în versurile unei melodii: "Mariah, orice s-a întâmplat între noi, de ce a trebuit să ne despărţim?... Nick Cannon, mai bine rămâneai singur. Nu glumesc, o vreau înapoi, derbedeule". Dar, acum, Carey este pe punctul de a se răzbuna, numindu-l pe Eminem nebun în piesa "Obsedat", primul single de pe noul ei  album, "Memoriile unui înger imperfect". Carey afirmă: "Eşti nebun, băiete, îţi pierzi minţile... Se pare că este iarba, se pare că este E... De ce eşti atât de obsedat de mine? Minţi că ai făcut sex cu mine". Şi Mariah nu ezită să îl ironizeze: "Tu eşti băiatul mamii, Eu câştig bani/ În timp ce eu sunt o conferinţă de presă, tu eşti o simplă conversaţie", dorind să sugereze că Eminem nu e demn de luat în seamă.

Discuri pentru Player


The Veronicas
Hook Me Up.
După ce au cucerit lumea în 2006, gemenele Jess şi Lisa Origliasso se întorc cu cel de-al doilea material discografic. Cu acest prilej este evidentă schimbarea stilistică de la rockul gen Meredith Brooks/Tracy Bonham (în The Secret Life Of...) la electro glam (în Hook Me Up). De fapt, The Veronicas au reuşit o abordare a pieselor mai matură şi o expresie mai profundă a sentimentelor.

Ojos de Brujo
Aocana.
Este cel mai nou album al trupei din Barcelona ce numără opt muzicieni şi al şaselea album de studio. Lansat în două variante digipack, una simplă şi alta dublă, discul este promovat prin single-ul "Todos mortals", difuzat pe toate radiourile de specialitate. Intens şi fără compromisuri, Ojos de Brujo cântă un hibrid original de flamenco, rumba catalană şi hip-hop, presărat şi cu alte "ingrediente".

Kronos Quartet
Floodplain.
Grupul explorează tradiţii vechi de sute de ani, aducând pe acelaşi album lucrări din Orientul Mijlociu, Africa, Africa de Sud şi Europa de Est. În acelaşi timp se pune în valoare muzica unor compozitori tineri care reorchestrează şi reinterpretează lucrări vechi ce aparţin culturilor indigene. Unele lucrări au fost adaptate din muzica religioasă, folk, clasică sau populară.

×
Subiecte în articol: muzica