x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Matineu cu 40% reducere

Matineu cu 40% reducere

de Dana Andronie    |    05 Dec 2011   •   21:00

Spectacolul "Vienna Classic Christmas" de luni, 19 decembrie, ora 19:30, de la Sala Palatului, va avea o re­prezentatie si la matineu, incepand cu ora 16:30. Organizatorii eveni­men­tului au venit in intampinarea pu­blicului cu o oferta irezistibila: "Happy Classic Monday"!

Oferta pa­ra­frazeaza conceptul american de "Black Friday" si il transfera in domeniul artistic. Fiecare categorie de bi­le­te la matineu va fi redusa cu 40% fata de pretul de vanzare al biletelor de la ora 19:30. Astfel, pretul unui bi­let la categoria VIP va putea fi achi­zi­tionat cu 120 de lei (fata de 200 de lei); la categoria I, cu 90 de lei (fata de 150 de lei); la categoria a II-a, cu 60 de lei (fata de 100 de lei) si la categoria a III-a, cu 30 de lei (fata de 50 lei).

Concertul sustinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detaseaza intre toate celelalte evenimente care abunda in aceasta perioada a anului. Artistii sunt recunoscuti pe plan international, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor. Sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice. Orchestra dirijata de Peter Guth este insotita de soprana Monika Mosser si de baletul Pegani, in coregrafia balerinei Raffaela Pegani.

×