x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Metal progresiv: Royal Hunt în Fabrică

Metal progresiv: Royal Hunt în Fabrică

de Alex Revenco    |    30 Apr 2008   •   00:00
Metal progresiv: Royal Hunt în Fabrică

Pentru prima oară, grupul danez Royal Hunt vine în România, iar la 10 mai susţine un concert extraordinar în clubul Fabrica din Capitală, unde biletul de intrare este 45 de lei

Pentru prima oară, grupul danez Royal Hunt vine în România, iar la 10 mai susţine un concert extraordinar în clubul Fabrica din Capitală, unde biletul de intrare este 45 de lei. Concertul, organizat de Rocris Disc din Constanţa, face parte din turneul european “Paradox II” , de promovare al celui mai recent album, “Collision Course... Paradox 2” (2008), care începe la 7 mai în Grecia şi se încheie la 10 august, în Danemarca.

Cristian Mocanu, reprezentantul Rocris Disc şi organizatorul evenimentului, consideră că Royal Hunt sînt “o mixtură de Dream Theater cu Yngwie Malmsteen, dar cu rădăcini în Rainbow şi Deep Purple”, iar “cei care au 25 ani şi ascultă acest gen progresiv vor fi foarte încîntaţi de calitatea muzicii şi profesionalismul acestei trupe, ca de altfel şi cei de 45 de ani care mai ascultă încă Uriah Heep.”

 

TROOPER. Alcătuită din André Andersen – membru fondator, compozitor, lider, keyboards, Mark Boals (ex Yngwie Malmsteen, Ring Of Fire) – solist vocal, Per Schelander – bass, Marcus Jidell – chitară şi Allan Sorensen – tobe, formaţia are la activ numai puţin de şaisprezece discuri EP şi long play. În acest turneu, danezii sînt însoţiţi de Godiva, o fabuloasă trupă live de heavy metal, din Elveţia, în timp ce la Bucureşti Trooper e prima formaţie care “deschide” pentru Godiva & Royal Hunt.

×
Subiecte în articol: muzica royal hunt