x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Metrock revine cu forţe proaspete

Metrock revine cu forţe proaspete

de Diana Scarlat    |    04 Dec 2011   •   19:23
Metrock revine cu forţe proaspete

Trupa Metrock, binecunoscuta in anii ’80-’90, a revenit anul acesta in forta, cu numeroase concerte in cluburile bucurestene, dar si cu piese noi si membri foarte tineri, adica forte proaspete, la propriu.

Dupa ce a rupt gura targului, cantand la Rock the City (1-3 iulie), in deschidere la Judas Priest, in acelasi festival cu Prodigy si Mike and the Mechanics, la unul dintre cele mai importante evenimente rock ale verii 2011, Metrock promite ca va scoate in scurt timp un nou album. Iar dupa cum au demonstrat live cei patru membri sambata seara, la Gyuri’s Pub, in Capitala, trupa suna mai bine ca niciodata si reuseste sa tina in picioare peste o suta de oameni, timp de trei ore.

Cristi Ionita, cunoscut de toata lumea drept "Zapada' (poate de la Zappata, cum zice el), vocalul si liderul trupei, a readus Metrock pe scena, incepand cu toamna lui 2010, dupa reveniri si decaderi succesive, care au durat aproape 30 de ani. Cu George Patranoiu la chiatara, ca in formula din anii ’90, dar cu forte proaspete, precum Alex (Andy) Davidescu (20 de ani) bass si Ovidiu Condrea tobe, Metrock este o trupa si veche, dar si tanara, in acelasi timp, avand in continuare fani cu varste intre 15 si 55 de ani.

×