x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Michael Bolton, in memoriam Pavarotti

Michael Bolton, in memoriam Pavarotti

de Oana-Maria Baltoc    |    30 Iun 2009   •   00:00
Michael Bolton, in memoriam Pavarotti
Sursa foto: Dragos Stoica/Editura intact

Concertul de duminică seară a strâns 4.000 de spectatori la Sala Palatului din Capitală, nerăbdători să-l revadă pe Michael Bolton într-un recital de zile mari. Printre admiratorii artistului se numără şi Ministrul Culturii, Theodor Paleologu, care a aplaudat în picioare prestaţia americanului, împreună cu fiul său.



Al treilea concert din România al lui Michael Bolton (foto), "The Very Best Of Me", a inclus hituri precum "How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "How Can We Be Lovers", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" şi "Can I Touch You There", dar şi melodii din repertoriul lui Frank Sinatra. Publicul l-a aplaudat aproape continuu pe Bolton, înainte de fiecare melodie, în timpul piesei şi după încheierea cântecului, spre bucuria interpretului. Drept răsplată, Bolton a cântat o melodie în mijlocul publicului, pe culoarul dintre rânduri, un bun prilej pentru ca doamnele şi domnişoarele să-şi admire idolul de la câţiva paşi şi să imortalizeze momentul cu telefonul mobil. Blondul cu voce senzuală a adus-o în sala de spectacole şi pe Anna Lesko, alături de impresarul ei, dar şi pe primarul Sectorului 5, Cristian Poteraş, şi compozitorul Horia Moculescu.

DEDICAŢIE PENTRU MAESTRU
Artistul a interpretat pe scena de la Sala Polivalentă aria Nessun Dorma din opera Turandot, ca un omagiu adus regretatului tenor Luciano Pavarotti, alături de care a cântat în 1996, în concertul "Pavarotti and friends - together for the children of Bosnia". Momentul a emoţionat întreaga sală, mulţi dintre cei prezenţi pomenind cu această ocazie şi de tragica dispariţie a lui Michael Jackson.

×
Subiecte în articol: muzica