x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Michael Bolton soseşte la Bucureşti

Michael Bolton soseşte la Bucureşti

de Oana-Maria Baltoc    |    26 Iun 2009   •   00:00
Michael Bolton soseşte la Bucureşti

Aflat în plin turneu internaţional, cu albumul "The Very Best of Michael Bolton", cântăreţul Michael Bolton (foto) soseşte în această seară în România, după concertul din Salonic, cu un avion privat ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni, urmând a fi cazat la un hotel de lux împreună cu staff-ul său tehnic, o echipă de profesionişti formată din 25 de persoane.



Duminică, Michael Bolton va susţine un concert la Sala Palatului, începând cu ora 20:00, pentru toţi admiratorii din România. Pe toată perioada şederii artistului în Bucureşti, organizatorii, The Agent.ro, au făcut toate pregătirile respectând cu stricteţe toate condiţiile impuse de artist, printre care şi posibilitatea de a se delecta cu delicioase mâncăruri vegetariene preparate în stil tradiţional, dar şi de a savura un pahar de vin roşu.

"How Am I Suppose to Live Without You", "A love so beautiful", "How can we be lovers", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There", vor fi doar câteva dintre cele mai romantice melodii care vor răsuna pe scena Sălii Palatului în cadrul unui recital de neuitat, "The Very Best Of Me". Biletele mai pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, reţeaua Diverta, dar şi online prin www.myticket.ro.

De asemenea, The Agent.ro a pus la dispoziţie şi o linie telefonică pentru livrări la domiciliu. Apelând numărul de telefon 0372.753.408, puteţi beneficia de biletele rezervate în cel mult 48 de ore de la momentul comenzii. Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc: Cat. I - 350 RON, Cat. II - 250 RON, Cat. III - 150 RON şi 100 RON.

×
Subiecte în articol: muzica