x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Micul Paris cântă în club Mojo, pe 22 martie

Micul Paris cântă în club Mojo, pe 22 martie

17 Mar 2012   •   09:28
Micul Paris cântă în club Mojo, pe 22 martie

Sub titulatura "Armonii de primavara", trupa Micul Paris sustine o serie de concerte in perioada 1 martie - 1 mai in diverse cluburi bucurestene.

Joi 22 martie ora 21:00, in club Mojo, va avea loc un concert inedit, un adevarat spectacol cu acorduri si ritmuri exotice, intr-o combinatie de instrumente rock si indoneziene. Invitati speciali: trupa Percussion Band si indonezianul Sandyo Malakeano.

Joi 5 aprilie ora 13:00, trupa Micul Paris este invitata la Radio3Net, la emisiunea Sala de repetitii - producator Madalina Ion. In seara aceleasi zile, la ora 21:00, Micul Paris va sustine un concert acustic (unplugged) in club Damage.

"Noua ne place si rock-ul si folk-ul si muzica veche dar si cea noua, ascultam mai multe genuri dar asta nu inseamna ca trebuie sa le abordam pe toate. Credem noi ca cel mai bine ne reprezinta stilul pop-rock. Dorim sa transmitem publicului optimismul nostru printr-o muzica antrenanta, vesela, placuta, majoritatea pieselor din repertoriul nostru fiind compozitii proprii... dar cantam si cover-uri asa, de amuzament :-)", spun membrii formatiei.

Trupa Micul Paris s-a format in ianuarie 2010, membrii ei avand majoritatea studii muzicale si o experienta pe scena de peste 20 ani.

Componenta trupei:

Onu Pavelescu - chitara acustica, voce, violoncel

Adrian Sebe - chitara solo, voce

Radu Cartianu - chitara bass

Narcis Dumitrache - tobe

Concertele vor fi anuntate din timp pe site-ul oficial al trupei si pe Facebook.

×