x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica News Muzica

News Muzica

14 Dec 2007   •   00:00

Bono a declarat că fanii U2 vor simţi diferenţa pe noul album. Viitorul material va avea influenţe trance, metal, dar şi tradiţional-marocane.

TRANCE U2. Bono (foto) a declarat că fanii U2 vor simţi diferenţa pe noul album. Viitorul material va avea influenţe trance, metal, dar şi tradiţional-marocane. Trupa se află in prezent in sudul Franţei, unde lucrează la LP-ul ce urmează precedentului disc "How To Dismantle An Atomic Bomb". "Tocmai am inceput să lucrăm la album. Am inregistrat insă căte ceva in Maroc anul trecut. Am participat la un festival religios şi am ascultat nişte căntăreţi extraordinari. Avem suficient material căt pentru două albume", spune Bono.

TURNEU MONDIAL. Actorul britanic Anthony Hopkins va participa la un turneu mondial in care plănuieşte să cănte la pian acompaniat de o orchestră. Intr-o serie de show-uri ce vor avea loc in intreaga lume, Hopkins se va afla pe scenă căntănd la pian compoziţii proprii. Actorul va povesti şi intămplări din viaţa sa pe parcursul recitalului. Printre rolurile celebrului actor se numără personaje precum Adolf Hitler, Pablo Picasso sau Quasimodo, astfel anecdotele care vor presăra concertul vor fi cu siguranţă cel puţin interesante. Turneul mondial, programat pentru anul viitor, va debuta in Melbourne.

MOBY ŞI ALICE. Moby va lansa un nou single - "Alice" - la 14 ianuarie 2008, melodie care va apărea şi pe viitorul album al artistului, "Last Night", care va ieşi pe piaţă la 10 martie. "Alice" este o piesă hip-hop, realizată in colaborare cu rapperii 419 Crew şi Aynzil. Discul "Last Night" a fost inregistrat in studioul pe care Moby şi l-a amenajat in casa lui din Manhattan, New York, şi mixat de Dan Grech-Maguerat (a mai colaborat cu Radiohead şi Scissor Sisters).

×
Subiecte în articol: muzica