x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Nicu Alifantis are Teatrul Excelsior trei zile la rând

Nicu Alifantis are Teatrul Excelsior trei zile la rând

de Dana Andronie    |    22 Mar 2012   •   19:59
Nicu Alifantis are Teatrul Excelsior trei zile la rând

Cine a spus ca nu se mai petrec miracole? De ce se aud doar Casandrele care se tanguie, vad totul in cenusiu si profetesc apocalipse fara numar?!

Ei bine, in miez de primavara, trei zile la rand, la Teatrul Excelsior, lumea va "exploda" in muguri de muzica, cuvant dulce-rafinat si aroma de "tinerete fara batranete". Personajul principal, "vinovat" de atata frumusete: nimeni altul, decat Nicu Alifantis. Nu intamplator trubadurul de suflet s-a oprit la Teatrul Excelsior, interpretand in avanpremiera noile sale compozitii, care vor fi stranse intr-un nou album, ce va fi lansat la sfarsitul lunii mai. Secretul? Marele prieten al lui Alifantis: maestrul Ion Lucian. Putini stiu ca Nicu Alifantis a facut parte din echipa "frumosilor nebuni" care a pus in urma cu 22 de ani bazele acestui nou teatru pentru copii si tineret.

Seria concertelor se deschide luni, 26 martie, la ora 20:00, si continua pe 27 martie, la aceeasi ora, de Ziua Mondiala a Teatrului, cand actrita Paula Sorescu-Lucian va da citire mesajului ce marcheaza aceasta sarbatoare. Pentru ca iubitorii muzicii de calitate au dat navala la casa de bilete si n-a mai ramas de multa vreme nici un loc liber, la data de 28 martie, tot la orele inserarii, Nicu Alifantis va canta din nou. Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, iesiti din rutina cotidiana si intrati la Excelsior, unde va asteapta, trei seri la rand, o desfatare muzicala cu dichis.

×