x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noul disc E.M.I.L., manifest împotriva muzicii comerciale

Noul disc E.M.I.L., manifest împotriva muzicii comerciale

de Alex Revenco    |    09 Iul 2009   •   00:00
Noul disc E.M.I.L., manifest împotriva muzicii comerciale

În spatele Galeriilor Orizont, la Art Jazz Cafe, vineri, 10 iulie, de la ora 12:00, are loc lansarea noului album, ‘Ştiu, ţi se pare absurd...'. Cu acest prilej se va face prima proiectie a noului videoclip, "Barfly" iar baietii vor canta unplugged doua piese noi.

Dupa aproape patru ani de la aparitia albumului "Rom, Fum si Vanilie" formatia E.M.I.L. lanseaza un nou disc lon play, intitulat "Stiu, ti se pare absurd...". Acesta contine unsprezece melodii originale, compuse in perioada 2007- 2009 si va fi distribuit pentru inceput impreuna cu revista ‘Sunete' in lunile iulie si august. Stoi, Gabi, Piti, Barbu si Sorin au marturisit ca: "Stiu, ti se pare absurd... reprezinta un manifest.

Alternativa noastra la curentul muzical comercial din showbiz-ul romanesc. Atitudinea noastra fireasca si autentica impotriva unei adevarate mecanizari a societatii. Mai mult decat atat, Stiu, ti se pare absurd... este o dovada de devotament fata de o scena si fata de un curent muzical care ne-a schimbat viata." Videoclipul "Barfly" este regizat de Adrian Sitaru, unul dintre tinerii regizori romani apreciati si premiati de public si critica internationala de film. Protagonistii clipului sunt actorii Diana Cavaliotti ("Amintiri din epoca de aur", produs de Cristian Mungiu, "Cu un pas inainte", difuzat de PRO TV) si Radu Iacoban ("Legiunea straina", regizat de Mircea Daneliuc, "Amintiri din epoca de aur"). "Barfly" este si prima piesa de pe noul album pe care E.M.I.L. o vor promova la radio si la posturile muzicale de televiziune, incepand din 10 iulie.

0-96537-emilcopertacopy.jpg"Ştiu, ţi se pare absurd..." este un disc independent, produs în cel mai curat stil DIY (do it yourself), alaturi de toti prietenii formatiei si este susţinut de Revista Sunete şi casa de producţie Capricorn & Capricorn.

 

Concertul de lansare va avea loc sambata, 25 iulie in Vama Veche, la terasa Hand si va fi probabil una din cele mai asteptate petreceri ale acestei veri.

×
Subiecte în articol: muzica