x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pain scoate un nou DVD: Cynic Paradise Deluxe Edition

Pain scoate un nou DVD: Cynic Paradise Deluxe Edition

de Catalina Iancu    |    06 Iul 2009   •   00:00
Pain scoate un nou DVD: Cynic Paradise Deluxe Edition

La un an de la apariţia albumului cu acelaşi nume şi la patru de la DVD-ul "Live is Overrated", Peter Tagtgren şi colegii săi din Pain vor lansa un nou disc video digital: "Cynic Paradise Deluxe Edition".

Potrivit lui Michael Bohlin (chitară), "În ultimii doi ani şi jumătate s-a adunat mult material din locurile unde am fost, de la concertele şi festivalurile la care am participat". Astfel că, după aproape un an în care suedezii au selectat tot ce era mai bun din vastul material, acum sunt gata să ofere fanilor un nou produs de colecţie.

"Nu vor lipsi ultimele patru clipuri, filmate de la ultimul DVD încoace", a completat Bohlin. O surpriză plăcută va fi un filmuleţ care reuneşte momente amuzante din culise. Videoclipul, care a fost, de altfel difuzat în sălile unde Pain a concertat ca fundal pentru "Have a Drink on Me", va avea o nouă coloană sonoră: piesa "Feed Us". "Alegerea materialului pentru acest clip ne-a luat cel mai mult timp, având o grămadă de filmări făcute cu diferite ocazii", a mai spus chitaristul.

Rezultatul acestei munci de selecţie este DVD-ul "Cynic Paradise", care va fi inclus, alături de CD-ul omonim, într-un pachet "deluxe edition" care nu trebuie să lipsească din colecţia fanilor lui Peter Tagtgren şi ai trupelor sale: Pain şi Hypocrisy. Din păcate pentru admiratorii săi din România, lansarea a fost programată pentru 24 iulie, la mai puţin de o săptămână după concertul pe care suedezii îl vor susţine la Sibiu în această vară.

×
Subiecte în articol: muzica