x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Phil Collins se retrage

Phil Collins se retrage

de Alex Revenco    |    15 Oct 2010   •   00:00
Phil Collins se retrage

Recent a apărut pe piaţă "Going Back", un nou album semnat Phil Co­llins ce conţine  coveruri R & B, pe care artistul l-a numit "cântecul său de le­bădă". El a mărturisit că viitorul proiect este o carte, cu acţiunea pla­sată în timpul războiului dintre Texas şi Me­xic, cunoscut ca Revolu­ţia din Texas.

COLECŢIE DE ARME. Într-un interviu acordat Billboard.com, Collins a spus că de mic a fost fascinat de acel conflict (în special bătălia de la Alamo), după ce a văzut "Davy Crockett", filmul lui Disney. Cu timpul a strâns o impresionantă colecţie de documente din timpul războiului respectiv, arme, uniforme etc. Collins a promis că volumul va fi gata în vara anului viitor şi va fi publicat în 2012.

PROBLEME DE SĂNĂTATE.
În acelaşi timp el a ţinut să precizeze că "Going Back" (ce a debutat pe locul 1 în Marea Britanie şi în Euro Charts) este ultimul său material muzical, după care va renunţa la concerte, din cauza  problemelor de sănătate ce-l împiedică şi să bată la tobe, şi să stea prea mult în picioare.


Discuri pentru Player
5970-133894-untitled1.jpg

Linkin Park  ● A Thousand Suns.
Noul album este coprodus de Rick Rubin (U2, Johnny Cash) şi solistul Mike Shinoda, cei doi făcând echipă şi la discul precedent, "Minutes To Midnight". Pentru promovarea acestui material, formaţia va porni (la 20 octombrie) într-un turneu ce include ţări precum Marea Britanie, Germania, Elveţia, Austria, Danemarca, Franţa, Chile şi Brazilia.



5970-133895-untitled2.jpg

Serj Tankian ● Imperfect Harmo­nies.
Este al doilea album de studio al artistului american de origine armeană, ce urmează marelui succes avut atât cu "Elect The Dead" (2007) cât şi cu   "Elect The Dead Live" (2010), înre­gistrat în concert, împreună cu Orchestra Simfonică din Auckland. Noul disc conţine 11 piese, unele fiind deja prezentate în con­certul de la Sibiu, la ARTmania.   



5970-133896-untitled3.jpg

Seal ● Seal VI Commitment.
Aşa cum nu e de­loc greu de ghicit, este al şaselea al­bum de studio al interpretului şI al doilea produs de David Foster (Whitney Houston). Iată ce spune artistul despre Foster: "L-am rugat pe David să producă discul pentru că este o persoană incredibi­lă, e cu adevărat unic. Nu cred că există nicăieri pe planetă un producător care să facă ce poate face el".

×
Subiecte în articol: muzica