x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pink era să moară în timpul unui concert din Australia

Pink era să moară în timpul unui concert din Australia

18 Iun 2009   •   00:00
Pink era să moară în timpul unui concert din Australia

Cântăreaţa americană Pink i-a asigurat pe fanii săi că este în regulă, după ce era să moară în timpul unui concert care a avut loc, marţi, în Brisbane (Australia), când o coardă elastică, de care era legată, s-a rupt.



Pink a avut prezenţă de spirit şi a acţionat foarte repede, reuşind să evite în ultima clipă o accidentare extrem de gravă, după ce o coardă elastică s-a rupt în timpul unei cascadorii aeriene pe care artista o efectua la mare înălţime faţă de scenă, informează femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Pink a reuşit să aterizeze cu bine, după ce s-a agăţat în ultima clipă de o perdea de mătase, care atârna din plafonul sălii Bondall Entertainment Centre din Brisbane, pe care Pink a folosit-o pe post de "frânghie".

După concert, Pink a postat un mesaj pe contul ei de Twitter: "Spectacolul din această seară a fost extraordinar! Publicul a fost minunat - chiar dacă o coardă elastică s-a rupt şi a trebuit să cobor pe o frânghie de mătase. A fost atât de înfricoşător!".

În prezent, Pink se află în plin turneu în Australia, unde va susţine 58 de spectacole.

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 29 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 25 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale.

×
Subiecte în articol: muzica pink