x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Primul concert Iris este în luna iulie, la Târgu Mureş

Primul concert Iris este în luna iulie, la Târgu Mureş

de Alex Revenco    |    04 Iun 2009   •   00:00

Organizatorii festivalului Peninsula au anunţat câteva dintre cele mai importante nume de pe afiş, confirmate până în prezent. Astfel, în Ziua Zero (23 iulie) sunt programaţi Tunderground şi Luna Amară, apoi NEO şi Vama (24), Iris, Primal Scream, Nine Inch Nails (25), Viţa de Vie, Prodigy (26 iulie).



Despre prezenţa Iris-ului la festival, liderul grupului, Nelu Dumitrescu a spus: ' Deocamdată suntem în studio şi lucrăm la piesele noului album ce va fi gata în 2010. Cu două săptămâni înainte vom începe repetiţiile pentru primul concert împreună cu Cristi.
După ce am 'şomat' atâta vreme, de abia aşteptăm să cântăm din nou. Important este că începem treaba, intrăm din nou în acţiune. Pe urmă vom vedea ce facem, în funcţie de ce spun medicii şi de alte concerte pe care le programează Cosmin".

Iată cele declarate de managerul grupului, Cosmin Nicoară: ' Suntem bucuroşi că primul concert are loc în cadrul unui festival de prestigiu cum este Peninsula. La început Iris va cânta doar 50 de minute, vom avea maximum un concert pe săptămână şi numai în ţară. Apoi vom pune la punct un mare spectacol la Bucureşti, pe care l-am programat pentru data de 9 octombrie'

La cea de-a şaptea ediţie Peninsula, care se desfăşoară între 23 şi 26 iulie, pe malul Mureşului, lângă Complex Weekend din Târgu Mureş, sunt aşteptaţi peste peste 60.000 de spectatori.

Biletele pentru CokeLive Peninsula, disponibile în reţeaua internaţională Eventim.ro şi magazinele Germanos costă 199 de lei - abonament şi 80 de lei - pentru o zi, în avans, respectiv 240 de lei - abomament şi 100 de lei - pentru o zi, în timpul festivalului.

×
Subiecte în articol: muzica